Arde calorii într-un mod distractiv

Arde calorii într-un mod distractiv

Dacă dorești să pierzi în greutate dar nu îți place să exersezi susținut, este timpul să faci anumite activități pentru a arde calorii într-un mod distractiv și fără să simți un efort deosebit.

Corpul nostru folosește calorii ca energie pentru a-și îndeplini funcțiile. Indiferent dacă este vorba de digestie sau de a genera gânduri. Cu toate acestea, pentru a preveni să ajungem supraponderali, trebuie să facem mișcare. Atunci hai să o facem în mod distractiv.

Activități care ne pot ajuta să ardem până la 300 de calorii în doar câteva minute

Frisbee. În mod ideal, practică timp de 80 de minute, fie pe plajă, fie pe de câmp. În plus, acest joc te va ajuta să interacționezi cu ceilalți membri ai grupului.

Volei. Dacă reușești o concentrare a jocului pentru un timp de 80 de minute, vei elimina din grăsimea care s-a acumulat în corpul tău în ultimele luni de sedentarism.

Călărie. Bucură-te de peisaj și de compania acestui animal maiestuos timp de 60 de minute. Îți vei întări abdomenul și vei arde grăsimi.

Mersul pe jos. Dacă mergi în același ritm timp de 60 de minute, te vei bucura de o mai bună stare cardiovasculară și îți veți menține trupul svelt. Fă asta într-o companie plăcută și relaxați-vă împreună într-o conversație relaxantă.

Plantare de copaci. Ai grijă de mediul înconjurător și antrenează-ți familia pentru a planta copaci. Activând timp de 60 de minute, ardeți 300 de calorii!

Badminton. Joacă timp de 60 de minute și tonifică-ți întregul corp. Efortul depus va trece neobservat.

Joacă-te cu copiii. Nu e nevoie de nimic pentru a te bucura de compania copiilor într-un parc sau în curtea casei. Bucurați-vă de 50 de minute de hârjoneală.

Săritul corzii. Cu această activitate te vei distra și vei arde o mulțime de calorii timp de 50 de minute. Amintește-ți de copilărie și sări!

Golf. Crezi sau nu, această activitate încurajează pierderea în greutate, mai ales prin deplasările la fiecare gaură. Timp minim, 45 de minute.

Patinaj. Pe aleile unui parc sau pe o pistă timp de 30 de minute, este o modalitate sigură și plăcută de mișcare și de a te concentra asupra propriilor gânduri.

Motivează-te

Toate gândurile cu adevărat mari sunt concepute în timpul mersului. – Friedrich Nietzsche

O plimbare de dimineață este o binecuvântare pentru întreaga zi. – Henry David Thoreau

De obicei, oamenii care fac eforturi fizice, încep să mănânce mai sănătos și să devină mai productivi la locul de muncă. Fumează mai puțin și arată mai multă răbdare cu colegii și familia. Își folosesc mai rar cărțile de credit și spun că se simt mai puțin stresați. Exersarea este un obicei cheie care determină schimbări pe scară largă. – Charles Duhigg, Puterea obișnuinței

Ați fi surprins ce pot face pentru voi două ore de exercițiu zilnic și cinci sute de abdomene. – Justina Chen Headley

În plus, a practica o activitate în aer liber aduce vitalitate, bună dispoziție și stimă de sine, deoarece dezvoltarea de endorfine favorizează reducerea stresului și oboseala.

Profitați de oportunitatea de a le practica în timpul vacanței. Alege nu una, ci mai multe din aceste activități și arde calorii într-un mod distractiv! Asigură-ți o vacanță plină de acțiune!

Recomandare de carte de vacanță: Misterul Henri Pink , de David Foenkinos

 

Articolul precedentZiua celor mai buni prieteni – 8 iunie
Articolul următorBucuria plăcerilor simple ale vieții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.