Bunicul gamer

bunicul

Bunicul nostru este bunicul din poveste. Calm, glumeț, care ne surprinde mereu cu câte o poznă specifică vârstei. Dar mai ales, bine ancorat în prezent. Peste două săptămâni va fi ziua lui. Trebuie să-i pregătim un cadou care să îl surprindă pe șugubățul nostru.

V-am spus, bunicul nostru este un bunic modern. Este interesat și se adaptează cu rapiditate la orice noutate tehnologică. Și mare iubitor de șah. Partenerul lui de joc este calculatorul. Este modul în care își petrece lungile ore de aparentă singurătate, ținându-și totodată mintea trează. Așa că m-am gândit să îi aduc mai mult confort … tehnologic. Am găsit site-ul care îți aduce Tehnologia la tine acasă.

La ultima lui vizită în casa noastră s-a așezat moț pe scaunul Gaming Spacer al fiului meu, fascinat de multiplele posibilități de ajustare a poziției. Când a acționat maneta de reglare a înălțimii și a căzut la treapta de jos, a rămas cu ochii țintă și a mai putut șopti, doar: „Măi, măi, măi…. Nu-i bine, nu!”. A râs apoi cu noi, mândru că a mai descoperit o noutate.

Așa că, de la categoria  Gaming am ales subcategoria scaune gaming, iar aici am găsit un scaun confortabil și rezistent, care îi oferă o poziție sănătoasă, adecvat vârstei lui: SCAUN OFFICE SPACER. Aștept cu nerăbdare să văd bucuria din privirea bunicului când va intra în jocul lui favorit din acest scaun directorial.

bunicul

Tot la această categorie am găsit și un mousepad potrivit pentru el, având o dimensiune mare pe orizontală. El trage mult mouse-ul și iese de pe suprafața lui. PAD SPACER gaming, are dimensiunea 900 x 300.

bunicul

Am găsit pe site-ul Spacer mai mult decât mi-am închipuit.

Așa că îmi voi extinde lista de cumpărături, pentru ca toată familia să fie plăcut surprinsă. Voi face câte un dar fiecăruia dintre noi. Bunicul va fi entuziasmat.

Pentru soțul meu, de la categoria Accesorii laptop, am ales două obiecte pe care știu că și le dorește: un Alimentator notebook cu 8 mufe și de la accesorii PC un HUB USB 3.0 extern Spacer, la care conectezi lejer 4 dispozitive simultan.

           

Fiul meu, mare fan karaoke, își dorește boxe potrivite. Am găsit o Boxă Spacer professional trolley bluetooth. O boxă portabilă, cu aux pentru chitară și USB/microSD, cu telecomandă și microfon.

bunicul

Pentru fiica mea, normal, un SELFIE STICK de la categoria accesorii smartphone. Va cocoșa facebook-ul cu poze, mai mult decât până acum. Sper ca prima poză să fie cu noi toți, bucurându-ne împreună de surprizele primite, cu bunicul la mijloc, stând țanțoș în scaun.

Tot pentru ea, de la categoria periferice PC un MOUSE SPACER wireless cu 6 butoane, bun pentru jocul ei preferat.

Nici eu nu voi rămâne nerăsplătită: mă voi premia de la categoria rucsacuri, cu Geanta Rucsac Spacer, potrivită pentru orice ocazie, când sunt nevoită să iau cu mine laptopul.

bunicul

Ei, hai că am găsit și piesa de senzație a zilei: Lanterna LED Spacer headlamp.

bunicul

Bucuria bunicului, va putea să meargă seara cu ea ca să-și închidă găinile. Uite că tehnologia a ajuns chiar și în ogradă!

( sursa foto Spacer.ro )

Citește și: Ești online, exiști

Articolul precedentZiua vecinului bun – 28 septembrie
Articolul următorRăsăritul de soare cu pământul la picioare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.