Casa mult visată, printr-o amenajare inspirată

A venit primăvara, cu zâmbetul soarelui și reînvierea culorilor. Totul te îndeamnă la acțiune, simți nevoia să dai viață spațiului din jurul tău. Tradițional chiar, este timpul curățeniei și reîmprospătării.

Am profitat de faptul că temperatura de afară este prietenoasă și am reușit să terminăm modernizarea terasei: să o închidem cu sticlă, să montăm parchetul și să finisăm pereții.

Motivul pentru amenajarea la care am pornit este că fiica a hotărât să se căsătorească, iar famillile se vor reuni pentru a stabili detaliile evenimentului. O să facem inaugurarea terasei într-o împrejurare deosebită.

Partea de construcție fiind terminată, firesc, a urmat să mobilez acest spațiu adecvat funcțiunii, cu un  set de masă cu scaune.

Fiind o fană a cumpărăturilor online, am apelat la firma SomProduct, pentru diversitatea și calitatea produselor oferite, inspirând confort. Vă invit la noi pe terasă, să vedeți ce am ales:

De la categoria mese de living am ales Masa din sticlă Manhattan, pentru că se încadrează ca aspect cu peretele de sticlă. Iar de la categoria scaune de living am ales  șase Scaune tapițate “Ricardo” Grey, asortate cu culorile pereților din spate. Cred că am reușit să creez senzația de spațiu așezând masa perpendicular, oferind o vedere spre exterior din toate pozițiile. Mai mult, podeaua este mai bine expusă, în a crea o percepție de spațiu, mărind senzația de confort.

Am găsit și două decorațiuni cu care să aduc un pic de sare și piper: Ceasul inteligent Gravity Cube,

și… o statuetă ce se potrivește temei întâlnirii noastre:

Dar nu m-am oprit doar la terasă. Pentru că primul impact pe care îl are musafirul când îți trece pragul, este cu aspectul holului, am încercat și aici, cu mici „artificii” să aduc un aer proaspăt și primitor. Am cumpărat Lada de depozitare Summer Multicolor,

și pentru că mi s-a părut foarte șic, acest suport pentru chei:

Am înlocuit și covorul clasic cu chenar, cu acest covor cu desen modern, pentru că dă o senzație de tridimensional și de mărire.

În camera de zi prin care trecem, pentru a masca aspectul puțin obosit al canapelei, am acoperit-o cu o pătură de blană sintetică Andrea Blue,

și i-am alăturat lampadarul RegenBogen, pentru aerul modern.

Tot pentru a da un aer de relaxare și bună dispoziție, am cumpărat și un tapet pentru o porțiune de hol mai anostă. Sper că am reușit:

În rest, am eliberat pereții de câteva decoruri inutile, care obosesc privirea. Am reorganizat locul ustensilelor de bucătărie pentru ca blatul să rămână liber, lăsând pe el doar un decor: Un coș de pâine așezat pe vechea mea carte de bucate, de care nu mă despart nici acum, pentru că îmi amintește de stângăciile începutului.

Mă simt entuziasmată în noul decor. Sper ca de această stare să se molipsească și invitații noștri.

Iar pe voi, îmi doresc să vă inspir cu o dorință de schimbare, convingându-vă că, ajutați de câteva obiecte noi și mici schimbări, puteți produce efecte tonice asupra aspectului locuinței voastre. Și nu numai, și asupra stării voastre de spirit. Casa mult visată, printr-o amenajare inspirată!

Sursa foto- SomProduct.ro

Articolul precedentO călătorie perfectă, doar cu o pregătire completă
Articolul următorÎnsoțind-o pe Aurora Serafim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.