Ce bărbat doresc femeile

Ce bărbat își doresc femeile

Ce bărbat doresc femeile? Ei trebuie să aibă anumite calități pentru a fi considerați ideali și acești parametri se schimbă semnificativ odată cu vârsta femeilor.

În timp ce femeile cresc și se maturizează, caută lucruri diferite la bărbați.

Totul depinde de vârsta și stadiul în care se află viața lor.

Fetele de 16-20 ani

Ele idealizează bărbații. Îi caută pe cei mai frumoși, cei mai populari din școală și pe care îi doresc toate celelalte, un bărbat care se potrivește bine în grupul de prieteni.

Indiferent dacă este o persoană bună sau rea, ceea ce contează pentru ele este să se topească când îl văd, chiar dacă nu au schimbat un singur cuvânt cu el și nu îl cunosc.

Fetele, ca moliile, sunt întotdeauna atrase de strălucire.— George Byron

Femeile între 21 și 28 de ani

La această categorie idealizarea este mai redusă. Ele nu mai sunt atât de interesate ca acesta să aparțină unui grup. Vor să se bucure de companie și își doresc o relație ceva mai stabilă.

Interesul femeilor la această vârstă nu este preponderent legat de sex, ci mai degrabă legături afective și preocupări comune.

Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii. — Charles Baudelaire

Între 29 și 35 de ani

În această etapă, majoritatea femeilor se concentrează pe cariera lor. Ele adoptă o viziune pe termen lung atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală. Sunt cu adevărat interesate să aibă stabilitate cu partenerul lor și să aibă proiecte de viață în comun.

Zona cea mai erogenă a unei femei este mintea. — Raquel Welch

La intervalul 35 – 45 de ani

Bărbații mai în vârstă încep să devină atrăgători pentru femei. Ele vor, de asemenea, pe cineva stabil și prosper. Un alt element important: trebuie imperativ să fie bine crescut și galant.

La această vârstă, unele femei pot fi divorțate sau au trecut deja printr-un proces de separare, astfel încât devin mai exigente. Ele nu doresc să repete greșelile și le este greu să aibă încredere în oameni dacă au fost dezamăgite în dragoste.

Noi, femeile, avem nevoie de frumusețe ca să ne iubească bărbații și de prostie ca să-i iubim. — Coco Chanel

În jurul vârstei de 50 de ani

Majoritatea femeilor caută un partener cu care se simt în siguranță. Nu le influențează fizicul. Nu sunt împotrivă să iasă cu un bărbat mai mic. Mai puțin pretențioase la această vârstă, sunt totuși interesate de venitul pretendentului lor.

O femeie poate să țină un singur secret: vârsta ei. — Voltaire

După 60 de ani

Partenerul ideal trebuie să fie inteligent, să aibă un puternic simț al umorului și să împărtășească aceleași valori cu ea.

Femeile sunt niște copii mari care-și păstrează simțul umorului. — Andre Maurois

Dar totuși, nimic nu se compară cu o relație care se dezvoltă și evoluează cu tine în timp, pentru că:

Lanțurile nu pot menține o căsătorie. Există fire, sute de fire subțiri care se țes între doi oameni de-a lungul anilor. Acestea fac o căsătorie să dureze, mai mult decât pasiunea sau sexul. —  Simone Signoret

Cu siguranță nu am răspuns convingător la această milenară întrebare. Ce bărbat doresc femeile? Caută și tu un răspuns.

 

 

 

 

Articolul precedentLegea Karmei pe înțelesul tuturor
Articolul următorTeama de căsătorie

1 COMENTARIU

  1. Ai scris o analiza detaliata si interesanta a trasaturilor pe care o femeie le cauta la barbatii cu care s-ar implica. Cu o perspectiva interesanta, ai facut o comentare utila si educativa despre ce isi doresc femeile si ce calitati conteaza pentru ele. Este o postare foarte interesanta si captivanta si una pe care ar fi utile s-o citeasca atat barbatii, cat si femeile. Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.