Ceasul, semnul distincției

ceasul semnul distinției

Ceasul a fost întotdeauna semnul distincției. Acesta este motivul pentru care alegerea unui ceas adecvat este total necesară pentru a controla imaginea pe care vrem să o expunem.

Deși unii consideră că smartphone-urile vor înlocui ceasurile în funcția lor de bază, aceea de afișare a orei, adevărul este că ceasurile depășesc acest scop. Astăzi un ceas este considerat bijuterie de tendință prin excelență. Este o extensie directă a stilului tău, poate spune multe despre gusturile și modul tău de viață.

Dar este o diferență între bărbați și femei, atunci când vine vorba despre felul în care ne orientăm atunci când achiziționăm un ceas.

Bărbații vor prefera un ceas de marcă, prin care să atragă atenția ca eleganță și masculinitate. Un accesoriu unic ce denotă un stil îngrijit și proiectează seriozitatea proprietarului său. Pentru un bărbat este o investiție pe termen lung.

O femeie va fi cucerită de detalii, dimensiuni și materiale. Pentru ea, ceasul trebuie să fie elegant și rafinat. Toate detaliile sunt importante și trebuie luate în considerare și asortate ținutei și … personalității. Ceasul, semnul distincției.

Cred că nicio bijuterie nu degajă atâta încredere în sine, cum o poate face ceasul potrivit, pe mâna potrivită.

Cicero spunea: “Dacă nu ai deloc încredere în tine, ești de două ori învins în cursa vieții. Având încredere în tine, ai câștigat chiar înainte de a începe.”

Unde și ce porți

Un ceas delicat, cu o curea metalică subțire este potrivit pentru un eveniment de ținută. Unul viu colorat și supradimensionat este potrivit ziua la o ținută casual, dacă ești o persoană cu inițiativă și care deține controlul. Un ceas care afișează  distanța parcursă sau pulsul este potrivit pentru activitățile sportive, când ai nevoie nu numai de un ceas, ci și de un însoțitor care îți susține hobby-ul. Cele sofisticate îți vor afișa și nivelul de saturație a oxigenului în sânge, a nivelului de hidratare și multe altele. Un adevărat calculator la purtător.

Un ultim sfat: îmbracă-te cum simți și poartă-ți ceasul cu atitudine, pentru că ceasul este semnul distincției!

Să începem cumpărăturile

Soțul meu a primit o primă de instalare. Pentru noul job și noua postură, a hotărât să folosească banii pentru un ceas care să îl reprezinte. A ales din gama  Ceasuri bărbați Vostok, modelul GAZ-14 LIMOUSINE:

ceasul semnul distinției

Clasic, cu carcasă argintie și brățară din piele neagră. Realizat în serie limitată de 3000 exemplare.

Și, ca să mă asortez la brațul lui, am primit libertatea de a cheltui pentru mine restul de bani. Visul oricărei femei, liber la banii soțului!

Știu foarte bine ce vreau, așa că nu poate dura mult. Prima oprire, Ceasuri de damă Fossil. Caut ceva casual-fashion, cu cadran auriu care să se asorteze bijuteriilor mele. Aleg:

ceasul semnul distinției

Starea mea de încredere în propria imagine crește cu 15 grade.

Dar ce femeie se poate opri la un singur produs? Ceasuri de damă. Vine ziua mea și ar merge și un ceas fashion elegant. De data asta aș opta pentru aur roz, ca să se asorteze rochiei mele negre de seară. Găsesc o adevărată bijuterie:

Clasic și delicat, ca momentul festiv. Încrederea în sine? Crește cu încă 15 grade.

Dacă mai crește cu 15 grade, voi deveni … un om vertical. Să trecem la treabă. Pentru o ținută casual- sport, care mă caracterizează în multe momentele ale zilei și pentru a mă asorta la negru, pun ochii pe un Sekonda FASHION.

ceasul

Credeți că sunt o risipitoare? Toate trei nu ajung la prețul plătit de soțul meu. Dar dacă el preferă unicitatea, eu prefer diversitatea. Și chiar mai mult, pentru a nu fi egoiști, de la categoria Ceasuri bărbați, aleg pentru fiul meu un ceas sport, adecvat vârstei. Asta pentru că plăcerea purtării ceasului să se transmit mai departe.

Sărbătorile vin la fix cu WatchShop, expertul nostru în ceasuri originale!

 

Articolul precedentÎn nopțile târzii
Articolul următorZiua obiectelor colectate – 17 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.