Competiția Spring SuperBlog 2020

Competiția Spring SuperBlog

Competiția Spring SuperBlog 2020 este adresată bloggerilor și are drept obiectiv desemnarea și premierea celor mai creativi participanți.

M-a stimulat întotdeauna competiția, așa că eu am decis să particip. Este a 3-a ediție l-a care mă înscriu. Pe celelalte două l-am terminat ca finalistă. Acest titlu sunt convinsă că îl voi obține și acum, depinde doar de tenacitatea mea.

Deși este o competiție la care participă zeci de concurenți, eu o consider a fi doar un pariu cu tine însăți. Mi-am propus de fiecare dată să mă auto-depășesc. În a doua ediție am urcat 7 locuri în ierarhie. Dacă și de această dată reușesc să mențin ritmul, pentru mine este o etapă câștigată.

Poate vă întrebați dacă cei care câștigă sunt recompensați material. Da, sunt. Dar cel mai mare câștig este că înveți. Accepți să produci un articol din 2 în 2 zile pe cele mai diverse teme. Despre domenii cu care nu te-ai confruntat niciodată, despre care crezi că nu ai nici o afinitate. Și totuși reușești. Și nu oricum, ci contratimp.

Când mi-a fost cel mai greu? Când mi s-a cerut să abordez subiectul într-un stil… nostim. Mai exact, să mă închipui pe un circuit de Formula 1 având copilot un personaj cunoscut. Nu am carnet de conducere și nici măcar pe scaunul din față – dreapta nu-mi place să stau. La filme mă uit foarte rar, iar simțul umorului … la mine pare a fi foarte rarefiat. Am luat unul din cele mai mici punctaje, evident.

De ce continuu?

În aceste două ediții  încheiate am învățat să mă adaptez cerințelor, să nu spun niciodată “nu pot” sau “e prea mult pentru mine”. Să fiu mai concisă, să nu încerc să par altfel decât sunt, ca stil de scris.

Articolele vor fi publicate aici. M-ar onora să mă însoțiți pe parcursul desfășurării concursului, pentru că avem de învățat și aflat lucruri noi.

Acestea fiind spuse, să fie într-un ceas bun!

Am pornit în Competiția Spring SuperBlog 2020! Tic-tac, tic-tac….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.