Competiția SuperBlog 2020

competitia-spring-superblog-2020

Competiția SuperBlog 2020 este adresată bloggerilor și are drept obiectiv desemnarea și premierea celor mai creativi participanți.

M-a stimulat întotdeauna competiția, așa că eu am decis să particip. Este a 4-a ediție l-a care mă înscriu. Pe celelalte le-am terminat ca finalistă.

Deși este o competiție la care participă zeci de concurenți, eu o consider a fi doar un pariu cu tine însăți. Mi-am propus de fiecare dată să mă auto-depășesc, sa-mi antrenez tenaciatea, să mă adaptez la teme impuse pe subiecte total opuse. Și mai mult, să te confrunți cu aprecierea directă a juriului, mai mult sau mai puțin apropiată de cea proprie.

Poate vă întrebați dacă cei care câștigă sunt recompensați material. Da, sunt. Dar cel mai mare câștig este că înveți. Accepți să produci un articol din 2 în 2 zile pe cele mai diverse teme. Despre domenii cu care nu te-ai confruntat niciodată, despre care crezi că nu ai nici o afinitate. Și totuși reușești. Și nu oricum, ci contratimp.

Când mi-a fost cel mai greu? Când mi s-a cerut să abordez subiectul într-un stil… nostim. La mine simțul umorului e foarte … rarefiat. La astfel de articole am luat cele mai mici punctaje, evident.

De ce continuu?

Competiția m-a învățat să mă adaptez cerințelor, să nu spun niciodată “nu pot” sau “e prea mult pentru mine”. Să fiu mai concisă, să nu încerc să par altfel decât sunt, ca stil de scris.

Am reușit să mă calific. Dacă la unul din sponsorii de calibru la primul articol am luat 89 puncte, în ediția umătoare am obținut 99.

Articolele vor fi publicate aici. M-ar onora să mă însoțiți pe parcursul desfășurării concursului, pentru că avem de învățat și aflat lucruri noi. Iar eu voi avea o altă abordare “strategică”.

Vă tentează? Intrați AICI

Acestea fiind spuse, am pornit în Competiția SuperBlog 2020! Tic-tac, tic-tac….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.