Credit ipotecar fără stres și fără bătăi de cap?

credit fără stres

Dorești să achiziționezi o proprietate? Plănuiești o extindere a afacerii tale? Solicitarea unui împrumut bancar este o modalitate rapidă și simplă de a obține banii de care ai nevoie pentru proiectele tale importante. Dar un credit ipotecar fără stres și fără bătăi de cap, oare este posibil așa ceva?! Pare greu de imaginat și de înțeles, nu-i așa?!

În mod obișnuit, atunci când soliciți un credit ipotecar, contactezi una sau mai multe bănci pentru a-ți realiza proiectul. De aici începe avalanșa. Programări la bănci pentru prezentarea ofertelor, analiza și compararea lor, termeni bancari greu de asimilat, costuri suplimentare care scapă de sub control, beneficii suplimentare amăgitoare sau de neînțeles…

Sunt interesată de un credit ipotecar. Nu mă încadrez la creditul „Noua Casă”, iar creditele ipotecare standard oferite de bănci au devenit destul de prietenoase.  Așa că am mult de studiat.

Dorind noutăți din piața bancară, descopăr într-un comunicat de presă publicat de revista Forbes că „piața de brokeraj bancar din ultimii ani a fost una efervescentă, sistemul de banking tradițional este în plină schimbare, migrează către online și pune din ce în ce mai mult accent pe canalele alternative de vânzări, pe parteneriatele puternice cu brokerii de credite”, citându-l pe Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Ce este brokerajul bancar?

Brokerajul bancar este un serviciu de intermediere credite destinat clienților persoane fizice și juridice. Brokerul de credite intermediază creditul dintre bancă / IFN și client. Pe scurt, brokerul de credite este un intermediar dedicat între tine și bancă. O companie de brokeraj bancar îți poate găsi cele mai avantajoase variante de creditare de la instituțiile financiare din România, tu economisind timp, bani și energie. Adică, un credit ipotecar fără stres și fără bătăi de cap! Simplu ca bună ziua!

În plus, serviciile brokerului de credite AVBS Credit sunt 100% gratuite pentru clienți!

Cum să alegi cel mai bun broker de credite? Urmărind activitatea brokerului de credite, reputația sa, numărul de parteneri bancari și non-bancari, precum și numărul de credite aprobate pentru clienți. Conform comunicatului de presă din Forbes, AVBS Credit a intermediat în decursul a 13 ani de activitate peste 16.000 de credite, cu o valoare cumulată de peste 300 milioane de euro.  

Cel mai bun broker de credite pentru TINE este intermediarul care îți identifică creditul potrivit ție, cu cea mai bună dobândă și în cele mai bune condiții, și te ajută să îl obții rapid și sigur, ocupându-se pentru tine de tot procesul de creditare!

Iată mai multe detalii despre AVBS Credit:

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Târgu Mureș, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Credit ipotecar fără stres și fără bătăi de cap? Da! Cu AVBS Credit este posibil!

Articolul precedentUn psihic mai puternic – modelează-l
Articolul următorCeasul și TimpulPetrecutAcasă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.