Crește valoarea casei tale

Crește valoarea casei tale

Indiferent dacă vrei să vinzi sau să impresionezi, avem câteva sfaturi pentru a crește valoarea casei tale și a-i îmbunătăți aspectul.

Afișează decorațiuni de artă, nu fotografii personale.

Bine, îți iubești copiii și fotografiile nunții tale, indiferent cât de mulți ani au trecut de atunci. Dar este dificil pentru cei care vizitează să se proiecteze în acest spațiu dacă sunt înconjurați de poze ale unei alte familii. Rezumă-te la câteva fotografii pe o măsuță, dar elimină-le pe cele mari. Pentru că este primul lucru pe care oamenii îl văd când intră pe ușă.

Descarcă blatul din bucătărie de obiecte.

Nu exagera cu depozitarea de obiecte pe blatul de lucru din bucătărie. Evită un blat aglomerat. Este suficient ca el să susțină  un coș de pâine, blenderul, o carte de bucate și câteva dulciuri. Dar a fi complet gol, ar fi prea steril și impersonal. Plasează ceva într-un colț, cum ar fi un obiect decorativ sau o plantă. Acest lucru va evidenția un contur frumos și va face camera mai caldă și mai primitoare.

Eliberează pereții.

Mobilierul care se desfășoară de-a lungul unui perete restrâng aspectul camerei. Dar pentru a crea o percepție de spațiu este important să fie vizibilă cea mai mare suprafață posibilă de perete și de podea. De exemplu, dacă ai într-o cameră o canapea și lângă ea există o bibliotecă și o măsuță de cafea, remediază problema prin plasarea canapelei pe centrul peretelui din fața intrării, mutând  biblioteca  pe peretele opus și plasează un obiect frumos pe măsuța de cafea.

Atrage atenția asupra punctelor forte.

Care este cea mai frumoasă parte a camerei? Este o fereastră mare? Atunci, de ce există o canapea care blochează o parte din lumina naturală? Mută canapeaua departe de fereastră și așeaz-o la perete. Apoi pune un fotoliu în diagonală lângă fereastră. Drept urmare, ochiul este imediat atras de fereastră și de lumina caldă pe care o transmite.

Expune lemnul podelei.

Fie că este de cireș sau arțar, o podea frumoasă este unul din acele puncte de interes pe care dorești să le arătați când îți prezinți casa. Dar nu va fi posibil dacă este acoperită cu mobilier sau ascunsă sub un covor prea mare pentru suprafața încăperii. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a aranja mobilierul în mod diferit și de a folosi un covor a cărui dimensiune va fi în armonie cu dimensiunea camerei.

Îmbunătățește decorul… dar nu exagera!

Dacă ai trăit mult timp în această casă, este posibil ca ea să arate puțin … cam obosită. Asta poate fi mascat cu o cuvertură nouă sau prin a expune un obiect de decor de calitate. Deoarece majoritatea oamenilor nu pot vedea nimic altceva decât ceea ce au în fața ochilor lor, este important să facem câteva schimbări minore pentru a atrage atenția asupra acestor elemente decorative atunci când casa este vizitată.

Evită culorile exagerate!

Golește rafturile.

Holul este un spațiu foarte important pentru vizitatori, așa că încearcă cel puțin să scapi de tot ceea ce se află în jur: haine în surplus, pantofi, obiecte. Oferă imediat o impresie de spațiu în casă. Oamenii vor să știe dacă vor avea loc pentru propriile obiecte.

În afară de a crește valoarea casei tale, fie că vinzi sau doar o expui, nu-i așa că te simți mai bine în noul decor?

Nu te descurci singur? Inspiră-te de la profesioniștii Somproduct .

 

Articolul precedentFă-i să te asculte
Articolul următorCongelarea – da și nu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.