Cu DoDo la Dodo pizza

dodo pizza

Dodo Pizza Brasov- sursa foto- Flickr

Primăvara îmi zâmbește în față. Stau întinsă pe șezlog în balcon. Razele de un cald timid mângâie Tâmpa.

Sunt în așteptarea unor persoane dragi. Ce repede a trecut timpul! Ce frumos așează uneori soarta evenimentele în calea noastră!…

Acum doi ani s-a organizat o prezentare a ultimelor tendințe în firma cu care colaborez, la care participau colegi din mai multe orașe ale țării. La final am hotărât, grupul nostru ad-hoc format în pauzele de fumat, să mergem la o pizza.

Locul prezentării era aproape de gara CFR, mai mulți colegi folosind acest mijloc de transport. Dar și pentru că cei veniți cu automobilele, aveau loc de parcare. Cea mai apropiată pizzerie pe care am gasit-o a fost Dodo Pizza. Eu mai comandasem la ei accesând comanda pizza Brasov și mi-a plăcut, mai ales blatul. Știu că e de mirare, pentru că de obicei ești atras de sos și umplutură. Dar lăsați-mă să am și eu ciudățenia mea. O pizza perfectă, pentru mine trebuie să aibă un blat care se topește în gură. Nu îmi plac blaturile cleioase, nici prea subțiri și nici prea groase.

Am intrat cu mare zarvă. În timp ce așteptam comanda, am putut urmări pe ecran cum ea se pregătea în bucătărie. Pentru că acesta e atuul lor, totul este la vedere. Unul din colegii din București ne-a spus că și pentru el  Dodo pizza este alegerea preferată, pentru că faci comanda și poti urmări online cum se prepară chiar pizza ta.

Curioasă, m-am oferit să arunc o privire. Totul era impecabil și am plecat încrezătoare. Chiar dacă voi apela la varianta livrare pizza voi avea certitudinea că totul e ok.

După primele îmbucături, atmosfera s-a destins total. Am râs și glumit relaxați, dar râsul stârnește invariabil, din nou, pofta de mâncare. Ca atare, ne-am întins și la alte gustări. Pentru că la Dodo pizza nu se prepară doar pizza. Am descoperit produse ca Dodster, Hashbrown, Nuggets sau Sweet Rolls de Merișoare. La cerere, asezonate cu salate. Ce sunt astea? Nu vă spun! Vă îndemn să aflați singuri. Merită să le încercați.  Vreau să fiți plăcut surprinși, ca noi.

Între timp, colegii și-au amânat plecarea. Era păcat ca un șuierat de tren să ne strice sărbătoarea, pentru că în asta s-a transformat, o masă colegială luată în fuga trenului. De ce îi spun o sărbătoare? Pentru că, totul s-a încheiat cu un desert surpriză: Cheesecake. Savuros și delicat. La sfârșit am și cântat.

Ne-a fost atât de bine, încât colega din Ploiești a renunțat la biletul de tren și a plecat voioasă cu cei din București, veniți cu mașina. Atât de bine s-au distrat pe drum, că după două luni, am primit un telefon de la ea:

-Sunt Doina! Vreți să ne fiți nași? După seara petrecută la Brașov, am început să mă văd cu Dorian. Aseară m-a invitat la Dodo pizza în Militari și, când serveam Lava Cake m-a cerut de nevastă! Ai sesizat coincidența? Numele noastre au inițialele acestei pizzerii!

Și uite-așa, crezând că ne vom potoli doar foamea de moment, între noi s-a legat mai mult decât o prietenie. Pe ei îi aștept. Vrem să mergem mâine în Poiana Brașov să ne luăm La Revedere de la zăpadă.

Le-am spus să mă sune când sunt în Predeal. Din Predeal până în Brașov se fac exact 45 de minute. Atât durează (maxim) și o livrare pizza. Sun la Dodo și știu că o vom mânca fierbinte…

Sună la sonerie: pizza livrare! DoDo ai mei, Doina și Dorian, sunt în urmă, dar au intrat deja pe strada noastră.

dodo pizza

Credeți că ne vom mulțumi doar cu atât? Poimâine, la plecare, vom serba toți patru la Dodo pizza. Și vă invit și pe voi, pentru că ei sunt #pizzerianeobișnuită.

 

Articolul precedentA face ceva
Articolul următorOrice vis se poate împlini dacă ai oamenii potriviți lângă tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.