Să trăiești cu inima frântă

cum să trăiești cu inima frântă

Cum să trăiești cu inima frântă?

Când eşti pierdut în durere ca într-o adevărată pădure, nu-ţi poţi imagina că ai putea vreodată să găseşti drumul care te duce afară, către un loc mai bun. Dar, dacă cineva te poate asigura că şi el a trecut prin acelaşi loc şi a reuşit să iasă de-acolo, lucrul ăsta poate aduce câteodată un strop de speranţă ”.

~ Elizabeth Gilbert

Nimic mai greu decât să trăiești cu inima frântă, încercând să faci față realității. Ai nevoie de câteva puncte de sprijin, până când vei simți din nou că inima ta e liberă să zboare.

Iată câteva sfaturi, despre cum să trăiești cu inima frântă

Nu te învinovăți. Nu te gândi niciodată că ai făcut ceva greșit. Acest lucru îți poate face mai rău. Este bine să plângi când doare, nu încerca să împiedici asta, dar să nu ajungă ceva permanent. Intri într-o spirală autodistructivă.

Întotdeauna gândește pozitiv. Există un motiv în care nu ați fost făcuți unul pentru celălalt. Undeva, cineva te așteaptă!

Discută cu persoane care te pot ajuta! Vorbește cu prietenii, familia, cu colegi care au trecut prin aceeași situație. Vei găsi empatie și cu siguranță încurajare.

Participă la viața de societate. Este o modalitate bună de a întâlni oameni noi și de a te distra.

Rearanjează-ți mobilierul. Mai ales dacă ați trăit împreună în această locuință. Vei fi distras de mișcarea din jurul tău, iar atunci când este gata, casa ta va arata mai proaspătă si nu ca locul în care acea persoana te -a rănit.

Răsfață-te! Mergi la SPA, cumpără-ți haine noi. Fă ceva doar pentru tine!

Însoțește-te mereu de o muzică bună, dar și de o carte pe măsură!

Îți recomand romanul Lista de dorințe sau cum să vindeci o inimă frântă, de  Anna Bell. Abi este devastată când iubirea vieţii ei, pune capăt relaţiei lor. Pe măsură ce își vindecă inima rănită, descoperă o extraordinară încredere în sine. Asta o transformă într-o altă persoană. Lista de dorințe este o poveste despre dragoste și forţarea limitelor. Povestea este relatată cu umor și ingenios gradată.

sau în format de buzunar, de la Cartepedia

cum să trăiești cu inima frântă

Şi apoi visele se sparg într-un milion de bucăţele minuscule. Visele mor. Ceea ce te lasă cu o alegere: poţi să te mulţumeşti cu realitatea sau poţi să continui, ca un nebun, şi să visezi un alt vis”.

 ~ Nora Ephron

Articolul precedentClepsidră
Articolul următorFloare de mac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.