Curățarea energetică a casei

curățarea energetică a casei

Casa ta ești tu. Fiecare colț al ei este parte din tine. Curățarea casei este ca și cum îți îngrijești sufletul. Dar ce înseamnă curățarea energetică a casei?

La fel cum ființele au un câmp energetic, la fel și casele au câmpul lor energetic. În acesta sunt înregistrate energiile pozitive și negative trăite de locatarii lor.

Cu toții putem simți în trecerea noastră prin anumite locuri sau case, că unele ne provoacă neliniște. În schimb, alte locuri ne produc un sentiment de împăcare. Acest lucru se datorează energiei care emană din acel loc. Ființa noastră o percepe, chiar dacă nu suntem conștienți de ea.

Îți voi arăta cum să efectuezi o curățenie a casei cu valențe energetice.

Zece principii de care este bine să ne reamintim:

1 Primul pas pentru a schimba energia negativă este să deschizi larg ferestrele. Chiar dacă este frig afară, aerul trebuie să circule. Și nu uita să scuturi și să aerisești pernele, păturile și covoarele.

2 Lucrurile defecte, uzate și stricate blochează energia, de aceea trebuiesc reparate sau mai sănătos, înlăturate.

3 Aglomerarea și dezordinea favorizează înmagazinarea energiei negative. Pune totul la loc, scuturând lucrurile de praf, inclusiv cărțile din bibliotecă. Și nu uita: lucrurile pe care nu le-ai folosit de mai mult de un an jumătate sunt inutile. Abandonează-le! Lasă noul să intre în casă.

4 De asemenea, se recomandă să muți mobila. Acest lucru ajută la ruperea câmpurilor și favorizarea circulării energiei stagnante. Chiar și mișcarea minimă, precum o canapea trasă de lângă perete, produce deja un flux diferit de energie.

5 Acordă o atenție deosebită mijlocului casei, este locul care favorizează fluxul mișcării energiei. Acest loc trebuie să fie cât mai „aerisit” de mobilă grea și ferit de dezordine. O rearanjare a obiectelor în acest spațiu este binevenită.

6 Curăță meticulos colțurile încăperii, locul firesc de depozitare a energiei reziduale.

7 Nu neglija curățarea oglinzilor, ele au un rol important în circularea și amplificarea energiei. Aceeași preocupare trebuie să o avem și pentru cristalele din casă. Este bine să le păstrăm spălate sub jet de apă și uscate la soare.

8 Suprafețele se spală cu oțet și apă cu scorțișoară. Scoarță de scorțișoară lăsată în apă fierbinte până își eliberează culoarea și aroma în lichid, dezinfectează și deodorizează.

9 După închiderea geamurilor folosește un clopoțel care emite sunete înalte, stimulează fluxul energiei.

10 Nu uita purificare prin foc. Aprinde o lumânare sau o bucățică de tămâie. Repetând această purificare în mod regulat, vei elimina energia săracă. În același timp, cei crea un loc energetic mai bun.

Fii încrezător!

Curățarea energetică a casei, trebuie să devină o obișnuință. Energia din casă este proaspătă și gata să primească toate oportunitățile pe care viața le-a pus deoparte pentru tine!

În încheiere, un ajutor de senzație în curățarea energetică a casei: cartea Magia ordinii. Senzaţionala metodă japoneză de a-ţi elibera şi organiza casa de Marie Kondo.

Autoarea ne spune despre ea: “Metoda KonMari nu îţi va transforma doar spaţiul de locuit. După ce ai făcut ordine în casă, vei constata că întreaga ta viaţă se va schimba. Vei căpăta mai multă încredere în tine, succesul te va însoţi, vei avea mai multă energie şi te vei simţi mai motivat să duci viaţa pe care ţi-o doreşti. De asemenea, vei dobândi curajul să laşi în urmă aspectele negative ale vieţii tale: vei recunoaşte o relaţie care-ți face rău și îi vei pune capăt; anxietatea te va părăsi şi, în sfârşit, vei scădea în greutate.”

Articolul precedentAdieri
Articolul următorAnansi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.