Acest site se dorește a fi o colecție de file care să ne învețe despre puterea gândirii pozitive, despre formarea unei atitudini de luptător. Pentru că prin construcția noastră interioară, interacționăm permanent cu lumea. O atitudine de învingător, de om care își modelează destinul, asta cred că ne dorim cu toții.

Activând în spațiul relației cu publicul, am avut nevoia să privesc dincolo de masca de cretă sub care încercăm să ne ascundem obsesiv. Ce am învățat din această interacțiune permanentă? Citiți aici și adăugati în comentarii experiența proprie, ajutându-i și pe alții să se înțeleagă. Pentru că avem nevoie cu toții să evoluăm în armonie.

Pe mine mă mai puteți găsi în căutările mele spirituale și culturale în categoria Spirit Liber pe shanti-spirit.ro . Cu încercări creative în versuri, sub pseudonimul RashMi, în Zona de Scris a site-ului caleacatrecarte.ro 

Dar și în locul în care am fost în competiție cu mine însămi, în concursul Spring SuperBlog 2019 . Un maraton în care înveți din mers, iar a fi finalist este o mare provocare.

Vă mulțumesc, pentru popasul făcut în acest loc, cu speranța de a vă fi de folos!

Carmen Bart