Fabia și lampa lui Aladin

Bine v-am găsit! Sunt Fabia. Nu știți care? Fabia, skodița lui Ciprian. Aia mândră și dichisită. Nu ați mai auzit o mașină care să vorbească, știu. Dar eu am un dar aparte. Lampa lui Aladin ascunsă în instalația de climatizare, care prin duhul ei îi transmite subliminal partenerului meu de drum doleanțele mele.

Cum a început totul

M-au cumpărat în prag de iarnă. Toate au fost bune până în ziua în care a nins abundent. Apoi, pe șosea a fost împrăștiat material antiderapant. Toată fleșcăiala aia sărată m-a stropit pe sub burtă cauzându-mi stări foarte neplăcute. Nu mi-am revenit bine și a lăsat-o și pe soția lui să mă conducă. Voi știți cum conduce o femeie? Brrrrrrr……. Sau mă rog, nu toate, doar majoritatea.

Ei bine, ea este campioană la luat gropile în plin și în sărituri peste borduri. Mai mai să-mi spargă baia de ulei. Eu îmi plângeam vânătăile, iar ea povestea amuzată prin ce peripeții a mai trecut.

Primăvara a pus capac la toate. M-au dus la malul mării, că e pustiu și romantic. M-au parcat chiar pe plajă. Asta a fost ziua care mi-a schimbat viața.

Eram distrusă. Ei stăteau îmbrățișați fericiți, dar eu trecusem pe o porțiune de drum neasfaltat, după o ploaie. Aveam un strat gros de noroi pe burtă. Deja tușeam neputincioasă. Încă nu se uscase noroiul și uite-mă pe plaja plină de nisip. Ce poate fi mai dezastruos?

Deodată aud un foșnet plăcut, ca o mângâiere: „Ce e cu tine Fabia?”

sursa foto- Pixabay

Venea de la lampa lui Aladin care s-a dovedit că a apărut doar pentru mine, din malul de nisip. „Sunt tristă și neputincioasă. Nu am cum să le spun proprietarilor mei că am nevoie de un Scut motor Skoda Fabia ”.

Din clipa aceea eu și lampa suntem de nedespărțit. Ea s-a instalat la mine în piept, de unde îi „șoptește” șoferului, în felul ei misterios, dorințele mele.

După doar câteva minute de mers, l-am auzit pe Ciprian spunând: „Fabia e prea expusă. Trebuie să îi cumpăr un scut motor”. Am respirat ușurată. Și m-am ales cu frumusețea asta de scut:

Povestea suportului de biciclete

După întâmplarea cu scutul m-am deplasat fericită. Am scăpat de mizerie și spaima ruginii. Dar a urmat altă întâmplare.

Am plecat într-o drumeție pe cărări de munte. Este un mod obișnuit de a petrece weekend-ul. Pentru că toată săptămâna stau la birou, aleg să iasă în natură când vremea o permite. Au un loc al lor, într-o poieniță, de unde începe o cărare prin pădure. E foarte potrivită pentru deplasări ușoare cu bicicleta. De aceea luau cu ei bicicleta copilului lor de 8 ani. Încăpea ușor în portbagaj.

Băiatul accelera, iar ei alergau obosiți după el. La un moment dat își făcuse o joacă din a-i alerga tot mai periculos pe părinți. Și uite așa, copilul a căzut, a făcut o entorsă urâtă, iar ei erau disperați. Țipau și se învinuiau.

Îmi părea rău pentru durerea micuțului și de ziua ratată. I-am șoptit lămpii:”Suport de bicicleteee!”. Și uite așa, m-am ales cu un Suport de 3 biciclete. Acum se plimbă pe cărare toți trei liniștiți.

Fabia și lampa lui Aladin

Mai am un of

De câteva luni familia noastră s-a mărit. Au luat un câine ciobănesc german. Ramses e numele lui. Băiat simpatic, doar că lasă mult păr, chiar dacă stă în portbagaj. Nu-mi place să fiu murdară. Iar de la suportul de bicicletă am aflat că AutoGedal, furnizorul nostru de accesorii auto, are în ofertă și o remorcă pentru animale. Normal că nu m-am putut abține și i-am transmis partenerului meu dorința: remorca TowBox Dog. Scap și de lătratul lui de câte ori vedea o pisică pe drum.

Fabia și lampa lui Aladin

Știu că mașina voastră nu are un duh fermecat ca mine, dar poate din povestea mea o să vă gândiți mai mult la nevoile ei de accesorii, pentru a putea să vă facă viața plăcută și comodă. Dar mașina are și cochetării de fată arătoasă. Acum, în lună de cadouri, răsfățați-o măcar cu un set de covorașe noi, pentru a-i arăta că vă place să vă mândriți cu ea.

Articol premiat cu 100 puncte în Competiția Spring SuperBlog 2020  Sponsor: AutoGedal.ro

Sursa foto: AutoGedal.ro

Articolul precedentO primăvară Spacer spre al nouălea cer
Articolul următorWOW, în campaniile promoționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.