În tendință chiar fără competență

În tendință

Ce faci când ești un consumator de modă, dar în tendință ești fără competență? Cauți  site-uri care să includă produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, ale cât mai multor branduri internaționale de top. Astfel, nu poți să dai greș.

Oricine dorește să-și împrospăteze garderoba sau să combine cât mai în trend piesele deja existente, trebuie să afle care sunt tendințele momentului.

Și pentru că, așa cum am spus, în tendință sunt fără competență, apelez la site-uri ca Manzara.ro     DyFashion    Zonia    StarShiners

Așa găsești deopotrivă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și chiar pentru copii. Nu doar atât, ci și piese mărimi mari, mai greu de găsit.

Pentru încălțăminte vizitez:

   Reverse    Zappatos    Tezyo   și Salamander  Superlative  , care pe lângă încălțămintea cunoscută adaugă și genți și accesorii.

Vezi, așa te poți afla în tendință, chiar și atunci când știi că nu ai competență. Apelezi la profesioniști și Que será, será!

Dar până atunci, iata câteva sfaturi:

Cum îți alegi hainele

  • Cunoaște-ți măsurile. Fie că ești la cumpărături în magazin sau pe un site online, este bine să ai în minte proporțiile exacte.
  • Decide ce caracteristici ai dori să subliniezi. Poți purta ținute care fac ca anumite părți ale aspectului tău să pară mai mari, mai mici, mai evidente sau mai puțin vizibile.
  • Asigură-te că hainele ți se potrivesc. O potrivire corectă este cea mai importantă parte a alegerii unei haine. Hainele care se potrivesc trebuie să fie confortabile și să nu împiedice mișcările.

Dacă intenționezi să slăbești, nu cumpăra haine care presupui că se vor potrivi peste câteva luni. Poți aștepta ca toate achizițiile majore să le faci după ce ai reușit marea schimbare.

  • Verifică aspectul hainelor din spate. Acest pas este crucial pentru a găsi haine potrivite, pe care multe persoane îl sar. O rochie sau un costum poate părea că se potrivește perfect în față, dar arată groaznic din spate.
  • Nu urmări întotdeauna tendințele modei. Dacă un anumit stil nu ți se potrivește, nu-l purta. Dezvoltă-ți propriul stil și asimilează doar tendințele care ți se potrivesc.

Tu ce alegi azi în completarea garderobei?

 

Articolul precedentVineri 13, schimbă-ți optica!
Articolul următorLa Nürburgring ca să mă conving

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.