Mobilitate gratuită pentru ONG-urile implicate în lupta împotriva Coronavirusului

mobilitate gratuită

Trăim într-o situație fără precedent, care ne evidențiază vulnerabilitatea. Nu doar ca indivizi, ca societate în general, ci și ca specie.

Riscul evident este ca frica de contagiune să scoată în evidență ce e mai rău în noi. Întotdeauna vor exista oameni supărați pe lume sau inconștienți care se vor împotrivi, vor „lătra” de pe margine, vor fi contraproductivi.

Dar ceea ce vedem în aceste zile este că în foarte multe cazuri aceasta criză a amplificat reacțiile de empatie și de asumare. Reacțiile semenilor care se organizează în grupuri pentru ca, la nivelul și în mediul lor, să îi ajute pe alții.

Criza ne amintește că depindem unul de celălalt și că putem depăși această încercare doar ÎMPREUNĂ! Întrajutorarea este înscrisă în ADN-ul nostru.

Eu pot face lucruri pe care tu nu le poți face. Tu poți face lucruri pe care eu nu le pot face. Dar împreună putem face lucruri grozave. – Maica Tereza

Cu compania Autonom am interacționat în concursul SuperBlog. Astfel, am aflat că Autonom pune la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului. Dispun de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri.

Autonom este cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, prezentă în toată țara, mai exact în 33 de orașe.

Pentru cei interesați de mobilitate gratuită, datele de contact sunt:

Măsurile de prevenire a răspândirii virusului luate în cadrul companiei Autonom: 
  • După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.
  • După dezinfectare, fiecare mașină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.
  • Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D, sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm ca mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.
  • Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Șoferii noștri au primit numeroase informări precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât și pentru pasageri, măști de protecție).
  • Pentru prevenirea răspândirii virusului, majoritatea colegilor noștri care pot lucra de acasă fac deja asta, asigurând continuitatea normală a operațiunilor.
  • Colegii din agenții vor purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și vor păstra distanță socială necesară în interacțiunea cu clienții.

Felicitări companiei, felicitări tuturor celor care se implică! Să vă fie de folos informația și cât mai multă lume să beneficieze de ajutor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.