Momentul potrivit

momentul potrivit

Nu vei fi niciodată pregătit 100%. Nu aștepta momentul potrivit, nu va apărea niciodată. Începe acum!    Cherry Blossom

Și pentru că Nu vei fi niciodată pregătit și aștepți momentul potrivit,

o recomandare de carte:

Probabil că, în fiecare dimineață, primul lucru pe care îl faci este să citești știrile și să îți verifici e-mailurile. Poate nu cel mai inspirat mod de a-ți începe ziua.
În Primul lucru, dimineața, Osho discută despre o gamă largă de subiecte. Toate special selectate pentru dimineață. Îți oferă astfel un alt fel de rutină, un strop de meditație pe care să o practici. Asta ca să dobândești energia necesară pentru a-ți începe ziua.
Găsește-ți timp imediat după trezire, pentru a sta în liniște, singur. Pentru a citi cele 365 de pasaje. Sunt ordonate astfel încât să fie citite cronologic, nu la întâmplare. Cel mai bun moment pentru a citi aceste texte este înainte ca mintea să se implice în activitățile zilei.
Indiferent dacă ești obișnuit să meditezi sau abia te pregătești să-ți descoperi lumea lăuntrică, această carte îți poate schimba modul în care îți trăiești fiecare zi și întreaga viață.
Omul modern este primul om din istorie care nu are idee ce înseamnă sacrul și care trăiește o viață foarte lumească. Îl interesează doar banii, puterea, prestigiul, și crede că nu există nimic altceva. Crede doar în ceea ce este superficial; crede în circumferință, dar neagă centrul, prin urmare nu vede decât plictis în jurul său. Este natural să fie așa, pentru că în absența a ceva mai mare decât tine, la care să te poți raporta, viața tinde să devină monotonă și plictisitoare. Viața devine dans numai atunci când ea este aventură. Și nu poate deveni aventură decât atunci când există ceva mai înalt decât tine spre care să tinzi. – OSHO

Pentru detalii, click pe poză

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.