Momentul potrivit

momentul potrivit

Nu vei fi niciodată pregătit 100%. Nu aștepta momentul potrivit, el nu va apărea niciodată. Începe acum!    Cherry Blossom

Și pentru că Nu vei fi niciodată pregătit și aștepți, momentul potrivit   află că:

Fără determinare ești un simplu spectator pasiv în drama vieții tale. Dacă există o calitate care face diferența între un câștigător și un perdant, aceasta este puterea determinării. Fără ea, nu vei realiza prea multe în viață. Dacă ai hotărâre, nimic nu te poate opri și nu te poate descuraja să-ți urmezi cursul pentru a-ți atinge obiectivele sau pentru a-ți realiza visurile.

Obstacolele pot întârzia succesul, te pot tulbura temporar și chiar te pot induce în eroare. Determinarea este puterea pe care o generezi în tine însuți de a rămâne angajat pe cale. Dacă o ai, poți ținti spre stele. Ai sau nu succes în măsura în care ești hotărât și te dedici obiectivelor.

Înainte de a prelua orice proiect sau obiectiv, trebuie să știi dacă ai hotărârea de a vă respecta planurile și de a atinge obiectivele. Determinarea ta trebuie să se ridice din interior și să-și obțină forța din gândirea și credințele tale, mai degrabă decât din circumstanțe. Doar atunci vei putea să îți susții efortul, chiar și atunci când evenimentul va fi greu.

Disciplina și determinarea merg împreună

Sunt doar două zile ale anului în care nu se poate face nimic. Una este numită ieri și alta mâine. Prin urmare, astăzi este ziua ideală pentru a iubi, a crește, a face și, în principal, a trăi. (Dalai Lama)

“În absența a ceva mai mare decât tine, la care să te poți raporta, viața tinde să devină monotonă și plictisitoare. Viața devine dans numai atunci când ea este aventură. Și nu poate deveni aventură decât atunci când există ceva mai înalt decât tine spre care să tinzi.” – OSHO

Articolul precedentFarmecul masculin în universul femeilor
Articolul următorRățușca cea urâtă de ieri, lebăda grațioasă de azi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.