Motivația

Motivația

Motivația te face să începi, dar obiceiul e cel care te ține pe loc. ~ Jim Ryun

Apatia poate fi depășită de entuziasm, iar entuziasmul poate fi motivat numai de două lucruri: În primul rând, de un ideal care să-ți aprindă imaginația și, în al doilea rând, de un plan inteligibil definit pentru a pune acest ideal în practică. ~ Arnold J. Toynbee

În cazul în care motivaţiile tale sunt bucurii din afara ta, vei depinde de exterior. ~ Peter Yang

Cartea Fii motivat! subliniază credinţa autoarei că oamenii se pot schimba cu adevărat. Tamara Lowe avansează ideea că oamenii se nasc cu un ADN motivaţional specific. Acesta ne distinge la fel ca grupa sanguină sau culoarea ochilor.

Cartea cuprinde un test din care poţi afla ce anume te stimulează, precum şi conexiuni între motivaţie şi rolurile pe care le îndeplinim de-a lungul vieţii, ca acela de părinte, de profesor sau chiar de lider. Pentru fiecare dintre acestea având nevoie să fim motivaţi sau să ştim să-i impulsionăm pe cei din jur.

 

Motivația te va ajuta să faci ca visele să devină realitate. Niciodată nu te vei simți pe deplin pregătit, nu vei avea bani suficienți, timp la dispoziție. Singurul factor pe deplin la dispoziția ta este perseverența. Acționează și învață din greșeli!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.