Motivația

Motivația

Motivația te face să începi, dar obiceiul e cel care te ține pe loc. ~ Jim Ryun

Apatia poate fi depășită de entuziasm, iar entuziasmul poate fi motivat numai de două lucruri: În primul rând, de un ideal care să-ți aprindă imaginația și, în al doilea rând, de un plan inteligibil definit pentru a pune acest ideal în practică. ~ Arnold J. Toynbee

În cazul în care motivaţiile tale sunt bucurii din afara ta, vei depinde de exterior. ~ Peter Yang

Multi spunem ca vrem sa avem succes, sa fim fericiti si influenti. Insa foarte, foarte putini dintre noi continua prin a realiza aceste obiective realizand actiuni concrete. Ideea de a avea succes este un vis atragator care ne umple cu emotii pozitive, pe cand actiunile necesare pentru a avea succes (la locul de munca, in relatii, in competitiile sportive etc.) sunt adesea dificile si lungi. 
Pare sa existe un decalaj imens si misterios ca o gaura neagra intre ceea ce spunem si ceea ce trebuie sa facem pentru a ne realiza visurile. Afla de la Brian Tracy, expert in motivare, cum sa-ti dezvolti motivatia la cerere, cum s-o sustii in perioadele dificile ale vietii si cum sa le-o insufli si altora. 
Cartea Stiinta motivatiei iti arata ce s-a descoperit in urma cercetarii motivatiei si la ce strategii a ajuns binecunoscutul Brian Tracy in activitatea lui din domeniul dezvoltarii personale si profesionale. Tot el va arunca lumina si asupra miturilor despre motivare cu care ne hranim prin educatie si cultura.

 

Articolul precedentNenorocirea din trecut
Articolul următorCătare deșartă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.