Nenorocirea din trecut

Nenorocirea din trecut

Motivația zilei – A plânge nenorocirea din trecut este cea mai sigura cale de a atrage o alta (William Shakespeare)

Și pentru că Nu vei fi niciodată pregătit să te îndepărtezi de nenorocirea din trecut, o recomandare de carte ajutătoare:

Probabil că, în fiecare dimineață, primul lucru pe care îl faci este să citești știrile și să îți verifici e-mailurile. Poate nu cel mai inspirat mod de a-ți începe ziua.
În Primul lucru, dimineața, Osho discută despre o gamă largă de subiecte, special selectate pentru dimineață. Îți oferă astfel un alt fel de rutină, un strop de meditație pe care să o practici ca să dobândești energia necesară pentru a-ți începe ziua.
Găsește-ți timp imediat după trezire, pentru a sta în liniște, singur, și pentru a citi cele 365 de pasaje. Sunt ordonate astfel încât să fie citite cronologic, nu la întâmplare. Cel mai bun moment pentru a citi aceste texte este înainte ca mintea să se implice în activitățile zilei.
Indiferent dacă ești obișnuit să meditezi sau abia te pregătești să-ți descoperi lumea lăuntrică, această carte îți poate schimba modul în care îți trăiești fiecare zi și întreaga viață.
Omul modern este primul om din istorie care nu are idee ce înseamnă sacrul și care trăiește o viață foarte lumească. Îl interesează doar banii, puterea, prestigiul, și crede că nu există nimic altceva. Crede în circumferință, dar neagă centrul, prin urmare nu vede decât plictis în jurul său. Este natural să fie așa, pentru că în absența a ceva mai mare decât tine, la care să te poți raporta, viața tinde să devină monotonă și plictisitoare. Viața devine dans numai atunci când ea este aventură. Și nu poate deveni aventură decât atunci când există ceva mai înalt decât tine spre care să tinzi. – OSHO

Pentru detalii, click pe poză

Articolul precedentViața e periculoasă
Articolul următorMotivația

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.