O primăvară Spacer spre al nouălea cer

O primăvară Spacer

În ultimii ani tehnologia a devenit o parte foarte importantă a vieții noastre. Fără să ne dăm seama, ea s-a instalat confortabil în casa noastră. Și putem spune fără să greșim, că nu ne mai putem descurca fără ea. Ba chiar o iubim. Așadar, ce ne putem dori în aceste zile însorite decât să avem o primăvară Spacer spre al nouălea cer, conectați la aparatele noastre preferate.

Și totul datorită faptului că tehnologia a reușit să se integreze în orice tip de proces, asigurându-ne un confort suplimentar. Bine aplicată, ne ajută să ne organizăm mai bine, să învățăm lucruri noi, să urmărim obiectivele și progresele personale sau să scurtăm distanțele cu prietenii sau familia.

În primul rând, trebuie să ne concentrăm pe faptul că echipamentele de înaltă tehnologie sunt instrumente care ne oferă alternative, de aceea trebuie să le folosim în favoarea noastră și să înțelegem rolul pe care îl au în viața celor dragi.

Pledoarie pentru primăvară

Primăvara este anotimpul preferat al tuturor, nu este nevoie de sondaje. De ce o așteptăm de fiecare dată cu entuziasm? Pentru că după o lungă hibernare, totul se trezește la viață. Și ziua se mărește. Totul vibrează în jur. Iar noi, căutăm o relaxare activă.

Pentru mine primăvara este starea pe care o ai în avion când îți pui centura și aștepți nerăbdător decolarea. Da, îmi doresc o primăvară Spacer spre al nouălea cer, zâmbind florilor de pe terasă cu jocul deschis pe tabletă. Că ce să fac atâta drum printre stele …

Pledoarie pentru Spacer

Cine sunt Spacer – IT comes home? Prieteni care îți aduc tehnologia la tine acasă. I-am cunoscut în toamnă când am avut nevoie să cumpăr un scaun de gaming. Dacă nu ați fost lângă mine atunci, citiți acum.

Pentru că se apropie sărbătorile de Paști, vreau să fac din nou surprize IT întregii familii.

 

Fetei mele, din categoria Boxe Spacer, am ales boxa SPACER bluetooth – SPB-A25-BT. Copiii mei sunt amatori de Karaoke și va fi cadoul ideal pentru întâlnirile vesele ale grupului ei. La boxă se poate conecta un microfon și chiar o chitară.

 

 

 

 

Tot pentru ea și cooling pad-ul STAND SPACER notebook 15.6″ – SP-NC19. La cât stă ea pe laptop are nevoie de o răcire serioasă.

 

 

 

Băiatului îi voi lua o tabletă grafică. Este pasionat de grafica publicitară și vrea să exerseze ori de câte ori îl lovește inspirația. Iar în pauze, va ține scorul când se joacă cu prietenii.

 

 

 

 

De la categoria rucsacuri, modelul SPACER SPB-RIO-BLUE.

 

 

 

Pentru soțul meu am ales un adaptor de priză universal, pentru că va călători în Australia, unde va avea nevoie de el. Iar de la accesorii smartphone, un SUPORT auto SPACER – SPT-UCH și un alimentator auto SP-QC-30.

 

Eu îmi doresc o râșniță portabilă sare și piper cu LED, model SPACER – SP-GRIND. Un card reader extern ca să îmi salvez datele contabile și o lanternă LED SPACER headlamp, pentru că în vara aceasta vreau să fac un tur al peșterilor din Apuseni.

     

 

Pe bunicul, pentru că și el este un iubitor de tehnologie, îl voi înnoi cu o  tastatură cu mouse, KIT wireless SPACER – SPDS-1100.

 

Adaptați la confortul IT                                                                        

Este minunat să lucrezi cu computerul. Nu te ceartă și îți amintește totul.  – Paul Leary

George Orwell publica în 1949 faimosul roman „1984”.  El spunea: „Viitorul ne va spune dacă omul va putea stăpâni progresele tehnologice în beneficiul bunăstării sale sau dacă le va folosi în scopul dominației și înstrăinării populației”.

Acum, după 70 de ani de la lansarea acestei dileme, îi putem răspunde lui Orwell că profeția sumbră nu s-a adeverit. Omul a ales bine, viitorul arată confortabil!

O primăvară Spacer spre al nouălea cer, vă doresc! Puneți-vă centurile, decolăm!

Spring SuperBlog 2020 

Sursa foto:Spacer.ro

Articolul precedentPolonicul fermecat, sufletul bucătăriei
Articolul următorFabia și lampa lui Aladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.