Port ce-mi place, dar cu stil

port ce-mi place

„Port ce-mi place mie, ca să nu mai fie nevoie să-mi bat capul cu ce ar trebui să port.”(Katharine Hepburn)

Port ce-mi place, dar cu stil. Cum am ajuns aici? Care a fost traseul meu în modă de-a lungul timpului?

În adolescență țineam ca toate fetele să fiu în tendințe, deși nu am adoptat niciodată ținute extreme. Am adorat să apar șic, ținuta să se evidențieze prin culoare și accesorii. Culoarea a fost și este primul criteriu după care aleg o piesă vestimentară. Dar nu m-a preocupat niciodată care culoare este în tendință în acel an. Rezonez cu o culoare sau o combinație de culori și atât. Iar rochia neagră, piesa considerată indispensabilă unei garderobe, nu a existat niciodată la mine în dulap.

Pentru sursă, click pe poze!

Adolescentă

La această vârstă nedecisă, arătam cam așa:

La douăzeci de ani

E vremea când începi să devii conștientă de feminitatea ta. Motiv pentru care ești tentată să o ascunzi. Iar stilul meu a început să exprime această atitudine:

La treizeci de ani

Deja începi să-ți fixezi un stil. Cheia reușitei? „Creează-ți propriul stil, fă-l să fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții.” (Anna Wintour)

Aceasta a fost vârsta când am început să port ce-mi place și să mă simt confortabil în pielea mea.

Peste treizeci de ani

Atunci ajungi la adevărata maturitate. Iar asta se reflectă și în stilul pe care l-ai fixat deja. Pentru mine, „Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.” ( Coco Chanel)

Știm că stilul nu se exprimă doar în haine. Accesoriile sunt de fapt sarea și piperul, cele care potențează o ținută oricât de simplă și sunt indispensabile într-una sofisticată.

Din punctul meu de vedere, pantofii sunt de departe piesa de rezistență.

Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevărata eleganță a unei femei se măsoară în funcție de încălțămintea pe care o poartă.(Christian Dior)

Atunci când aleg o încălțăminte de damă , pun un accent deosebit pe comoditate. Mai ales atunci când optez pentru o încălțăminte cu toc.

Și să nu uit, ținuta soțului spune multe despre femeia de lângă el. Așa că nu neglijez niciodată pantofii bărbătești îi alegem împreună.

Cum mă simt azi?

Mă simt deasupra oricărui stil, o femeie dinamică și cu atitudine.

Pentru că port ce-mi place, dar cu stil.

„Nu te lăsa pradă trendurilor. Nu lăsa moda să pună stăpânire pe tine. Fii tu acela care decide ce ești, ce vrei să exprimi prin felul în care te îmbraci și modul în care trăiești.” (Gianni Versace)

Poartă-mă!

 

Articolul precedentVitamina inventată pentru mine, la preț mic
Articolul următorOlario rio ra, cu remorca la șosea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.