Răsăritul de soare cu pământul la picioare

Răsăritul de soare

Răsăritul de soare este pentru mine un moment magic. Nu doar că m-am născut într-un astfel de timp, dar am fost cerută în căsătorie privind tăcuți un tainic răsărit de soare, ascultând simfonia valurilor, la mare. Natura și-a alăturat toate elementele pentru a ne crea cadrul idilic.

Anii au trecut, dar nostalgia acelei clipe crește în intensitate. În anul care începe peste câteva săptămâni sărbătorim nunta de mătase. Conform tradiției, trebuie să fie o sărbătoare dedicată. În fiecare an am serbat specific nunții anului respectiv. De exemplu, la nunta de salcie am plantat o salcie în fața casei.

Pornesc în căutarea mea inspirată de un coleg care a primit de ziua lui de la prieteni un zbor cu elicopterul. Au apelat la un site de Activități cadou. O să încerc să mă inspir și eu de acolo, pentru un cadou comun inedit.

Dacă aș alege un cadou personal pentru soțul meu acesta ar fi o experiență cu o mașină de raliu. Adoră viteza. Eu m-aș recompensa în acest timp cu o lecție de tir. Vă pare ciudat? Ador acest sport al stăpânirii de sine. Dar o astfel de zi se sărbătorește împreună.

Interesant este că poți să oferi cadou o astfel de experiență, fără să ai și stresul alegerii neinspirate. Poți oferi un voucher cu valori între 100 și 2500 lei și lași sărbătoritul să aleagă. Este valabil 12 luni, timp suficient pentru utilizarea lui cu folos.

Alegerea te definește

Acum e acum! Cum să înbin un obligatoriu răsărit de soare cu mătasea, ca să fie și ceva romantic, dar și cu ceva adrenalină? Armonizare Yin și Yang.

Și totuși pare mai simplu decât mi-am închipuit. Găsesc city break-uri cu activități incluse; ore de călărie, o altă pasiune a mea. Dar și pregătiri pentru lumea adâncurilor prin cursuri de scuba diving.

Și zboruri… Muuuulte zboruri. Dintre toate unul mă atrage în mod deosebit – un zbor cu balonul.

Ce poate fi mai romantic decât să privești un răsărit de soare având pământul la picioare. Vântul să-ți mângâie fața, iar natura să îți surâdă în toată măreția ei.

Sunt născută într-o zodie de aer, iar zborul îmi este scris în genă. Da, un zbor cu balonul cu aer cald va fi un alt vis împlinit alături de perechea mea de viață. Mătasea va fi reprezentată simbolic de materialul balonului, iar răsăritul de soare va fi imortalizat cu noi zâmbind în nacelă. Soțul meu se va simți la propriu cu capul în nori. E excesiv de realist și aplicat. Are nevoie de o schimbare de registru.

Timp de o oră vom privi lumea ca un furnicar aflată la picioarele noastre. Iar la coborâre ne așteaptă ședințe de masaj și alte surprize relaxante.Cu adevărat amintiri pentru o viață.

Ți-am stârnit interesul? Experimentează și tu alături de Activități cadou!

 

 

Articolul precedentBunicul gamer
Articolul următorNeputință

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.