Răsăritul de soare cu pământul la picioare

răsăritul de soare

Răsăritul de soare este pentru mine un moment magic. Nu doar că m-am născut într-un astfel de timp, dar am fost cerută în căsătorie privind tăcuți un tainic răsărit de soare, ascultând simfonia valurilor, la mare. Natura și-a alăturat toate elementele pentru a ne crea cadrul idilic.

Anii au trecut, dar nostalgia acelei clipe crește în intensitate. În anul care începe peste câteva săptămâni sărbătorim nunta de mătase. Conform tradiției, trebuie să fie o sărbătoare dedicată. În fiecare an am serbat specific nunții anului respectiv. De exemplu, la nunta de salcie am plantat o salcie în fața casei.

Pornesc în căutarea mea inspirată de un coleg care a primit de ziua lui de la prieteni un salt cu parașuta. Au apelat la un site care Experimentează viața. O să încerc să mă inspir și eu de acolo, pentru un cadou comun inedit.

Dacă aș alege un cadou personal pentru soțul meu acesta ar fi o cursă de raliu. Adoră viteza. Eu m-aș recompensa în acest timp cu o experiență de tir. Vă pare ciudat? Ador acest sport al stăpânirii de sine. Dar o astfel de zi se sărbătorește împreună. Așa că am de ales între categoria Experiențe cu adrenalină în aer, pe apă și pe teren și Experiențe cu romantism. Provocarea va fi să pot să alătur cele două tendințe într-un întreg.

Interesant este că tu intri în posesia unui voucher care este valabil 12 luni. Însemnând că îți poți planifica vacanța chiar și atunci când nu ești sigur încă de data plecării, dar o ai rezervată. Sau o poți face cadou, surprinsul având posibilitatea de a-și armoniza plecarea în programul personal. Mai mult, în cazul în care faci cadou acest voucher, îl poți personaliza cu un mesaj.

Alegerea te definește

Acum e acum! Cum să îmbin un obligatoriu răsărit de soare cu mătasea, ca să fie și ceva romantic, dar și cu ceva adrenalină? Armonizare Yin și Yang.

Și totuși pare mai simplu decât mi-am închipuit. Printre city break-uri găsesc mai multe care includ ore de echitație, o altă pasiune a mea. Dar și ieșiri în lumea adâncurilor prin scuba diving.

O sesiune de floating în săruri Epsom, o noapte de cazare la bordul unui yacht. Sau o vizită la stația de antrenament al cosmonauților Zvezdnyi Gorodok cu o seară tradițională rusească și zboruri… Muuuulte zboruri. Dintre toate unul mă atrage în mod deosebit – un zbor cu balonul.

Ce poate fi mai romantic decât să privești un răsărit de soare având pământul la picioare. Vântul să-ți mângâie fața, iar natura să îți surâdă în toată măreția ei.

Sunt născută într-o zodie de aer, iar zborul îmi este scris în genă. Da, un zbor cu balonul cu aer cald va fi un alt vis împlinit alături de perechea mea de viață. Mătasea va fi reprezentată simbolic de materialul balonului, iar răsăritul de soare va fi imortalizat cu noi zâmbind în nacelă. Soțul meu se va simți la propriu cu capul în nori. E excesiv de realist și aplicat. Are nevoie de o schimbare de registru.

Timp de o oră vom privi lumea ca un furnicar aflată la picioarele noastre. Iar la coborâre ne așteaptă ședințe de masaj și alte surprize relaxante.Cu adevărat amintiri pentru o viață.

Ți-am stârnit interesul? Experimentează și tu alături de furnizorul tău de experiențe!

 Articol SuperBlog 2019 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.