Rutina de dimineață ideală

Rutina de dimineață ajută corpul să fie mai pregătit pentru toate activitățile zilei. Se întâmplă numai dacă este practicată în mod regulat. în plus, vă puteți bucura pe tot parcursul zilei de o bună stare de spirit.

Prin urmare, vă prezentăm câteva recomandări. Acestea vă vor ajuta să ajungeți la rutina de dimineață ideală. Totodată, vă ajută și să activați metabolismul:

Întinderi

rutina de dimineață 1

Dimineața este un moment bun pentru a-ți întinde mușchii și a mobiliza articulațiile. Faceți câteva întinderi, având în vedere că trebuie să fie foarte lente. Corpul nostru nu este pregătit în acest moment pentru eforturi mari.

Respirații

Întins pe spate, încercați să inspirați profund. Vă veți umple plămânii cu aer, pentru ca apoi acesta să fie eliberat lent. În acest fel vă oxigenați corpul și creierul, pregătiți pentru un început bun. Repetați 3 seturi de 5 până la 10 respirații.

Alergare

rutina de dimineață 2

Alergarea ușoară 20 la 30 de minute, este un antrenament care ajută la menținerea unei greutăți optime. Totodată, promovează circulația și îmbunătățește sistemul cardiorespirator. Beneficiile sunt mai mari atunci când măriți ritmul.

Mersul pe bicicletă

rutina de dimineață 4

Acest tip de rutină de dimineață vă va ajuta să vă măriți rezistența. Pe lângă faptul că vă permite să ardeți între 250 și 500 de calorii într-o jumătate de oră. Profită de niua oportunitate mobilitate urbană.

Înotul

rutina de dimineață 3

Înotul este un exercițiu pentru întregul corp. Folosindu-l la rutina de dimineață vă va ajuta să vă îmbunătățiți tonusul. Mai mult, să scăpați de grăsime. În plus, vă veți proteja articulațiile de stresul provocat de alte exerciții. Puteți ajunge să ardeți până la 600 de calorii în jumătate de oră.

Odată ce ați terminat de practicat rutina de dimineață, vă veți simți împlinit. Corpul va arde multe calorii și va elibera endorfine. Se adaugă și satisfacția pentru îndeplinirea obiectivului în fiecare zi.

În orice caz, nu renunța! Încearcă să practici zilnic rutina de dimineață ideală pentru tine timp de o lună. Vei observa schimbări neașteptate în viața ta.

În final, o carte pe măsură: Sculptează-ţi silueta. Combinaţia perfectă între sport şi dietă de Ariane Monnami și Jose Sanchez.

Poți cu adevărat să-ți sculptezi silueta sau este pur și simplu un vis frumos ambalat într-o metafora la fel? Chiar există o metodă prin care poți slabi și-ți poți recapătă formele de invidiat de altădată? Ei bine, da.

După ce au încercat, la rândul lor, diversele metode de slăbit fară să obțină rezultatele scontate, antrenorul sportiv Jose Sanchez și medicul nutriționist Ariane Monnami au pus la punct un program ingenios. Acesta combină trei tipuri de dietă cu o serie de exerciții fizice ușor de făcut la sala sau acasă. Ideea lor, botezata Atitudinea Fizică Naturală, a fost un succes, ajutând peste 1.200 de bărbați și femei să obțină corpul de invidiat.

Articolul precedentZiua fraților – 31 mai
Articolul următorVorbesc cu marea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.