Succesul ca mod de viaţă

Succesul ca mod de viaţă – este motivația zilei propusă azi.

Succesul este să înveți să treci din eșec în eșec, fără disperare. ~ Winston Churchill

Eșecul este fundamentul succesului. ~ Lao Tzu

Succesul este simplu … Făcând ceea ce trebuie, pe calea cea dreaptă și la timpul potrivit. ~ Arnold H. Glasgow

Cum te descurci cu eșecul  termină ce reușești să faci cu succesul. ~ David

Feherty

Succesul este legat de acțiune. Persoanele cu succes continuă să se miște. Fac greșeli, dar nu renunță niciodată. ~Conrad Hilton

”Aplică tu însuţi această metodă de orientare şi organizare. Vei vedea astfel că nu numai tu vei fi mai bun, dar şi lumea din jurul tău va deveni una mai bună. Succesul ca mod de viaţă este o sursă valoroasă de metode şi instrumente, care te vor ajuta să-ţi realizezi cel mai personal proiect al tău.”

Tim Brown, CEO al IDEO şi autorul cărţii Change by Design

Succesul ca mod de viaţă este o capodoperă în care autorul descrie cum te poate ajuta gândirea creativă să-ţi atingi scopurile cele mai ambiţioase în viaţă. Oricine citeşte această carte înţelege imediat de ce Bernie este considerat unul dintre cei mai creativi şi mai mari gânditori ai zilelor noastre.”
Paul Hait, antreprenor, campion olimpic

Psihologia yoga

Psihologia yoga isi propune sa priveasca prin lentila psihologiei occidentale varietatea de teorii si practici yoghine specifice traditiilor hinduse, budiste si jainiste. Intr-o lume a amestecului de religii si tehnici spirituale, dar si in plin avant al psihoterapiilor inspirate de tehnicile de tip mindfulness, cartea de fata prezinta fundalul teoretic care asigura eficienta diverselor tehnici corporale si meditative folosite atat de yoghinii occidentali, cat si de specialistii in sanatate mintala. Celebrul indolog Georg Feuerstein gaseste punctele comune dintre Yoga indiana, pe de o parte, si psihologia abisala (Jung) sau cea umanista (Maslow), pe de cealalta parte. Astfel, autorul demonstreaza in ce fel gandirea indiana poate oferi sugestii extrem de utile psihologiei si psihoterapiei contemporane pe teme, precum cresterea personala si spirituala, tipurile de constiinta, relatia dintre corp si minte, experientele de varf si eficienta psihosomatica a meditatiei. Psihologia Yoga propune o lectura cu folos atat pentru cei ce studiaza yoga, dar si pentru specialistii din sanatatea mentala ce doresc sa se familiarizeze cu teoriile ce-au inspirat tehnicile de tip mindfulness.

Georg Feuerstein (1947-2012), orientalist germano-canadian, a scris peste treizeci de carti dedicate misticismului, yogai, Tantrei si hinduismului, dar a si tradus din textele fondatoare ale spiritualitatii indiene.

Articolul precedentAtingerea florii de mac
Articolul următorAvem prea mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.