Sună la 021 9111 și rămâi Autonom

021 9111

– Alo, Victor? M-a lovit o blondă din spate. Cred că mi-a spart rezervorul. Nu mai pot pleca. Ce mă fac? Am nevoie de autonomie, am nevoie zilnic de mașină.

– Scrie o “amiabilă” și sună la 021 9111!

– Ce glumă proastă mai e și asta? Îmi mai ești prieten? Speram să mă ajuți, nu să scapi de mine dându-mi un număr ciudat!

– Prin numărul de asistență rutieră 0219111 ai acces la nivel național la toate serviciile necesare în cazul unui accident: asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire.

Și uite așa, am obținut o asistență rutieră profesionistă, iar  mașina mi-a fost tractată și dusă la service. Mai mult, prin serviciul Door to Door, am stabilit ca după reparație mașina să îmi fie ridicată tot de ei de la service și dusă la domiciliul meu. Astea da servicii complete!

Dar ceea ce e mai interesant am lăsat, ca tot ce e mai bun, la urmă: de la 021 9111 am aflat că poți să beneficiezi fără niciun cost de auto de înlocuire, dacă ești partea păgubită într-un accident rutier, simplu, în doar 4 pași. Costul este decontat de asiguratorul șoferului vinovat.

Obținerea automobilului de înlocuire în 4 pași:

  • Deschiderea dosarului de daună cu ajutorul constatării amiabile completată de ambele părți (sau a documentelor emise de Poliție în cazul în care în accident au fost implicate mai multe mașini);
  • Cu nota de constatare primită în urma deschiderii dosarului de daună, mașina va trebui dusă la service pentru a se elibera devizul de reparație și pe baza constatării, estimarea timpul necesar reparării mașinii;
  • Pe baza devizului de reparație se calculează numărul de zile de care poți să beneficiezi de mașina de înlocuire. Astfel, pentru fiecare 4 ore de reparații, vei primi o mașină timp de o zi.
  • Obținerea confirmării de la asiguratorul șoferului vinovat pentru primirea unei mașini de înlocuire.

Sau mai simplu de reținut, vezi aici un scurt video de prezentare a acestui serviciu.

Rămâi Autonom! La 021 9111 ai servicii complete: Auto de înlocuire, Tractare, Depanare, Door to Door și Repatriere.

Mașină de înlocuire nu este o ofertă particulară. Este un drept obținut prin lege. Precizarea articolului 25 – Lipsa de folosinţă, din NORMA nr. 20 din 27 iulie 2017, la Legea nr. 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule.

 Avantaje
  • Cu siguranță te vei întreba cât vei plăti pentru serviciul Auto de înlocuire. Nimic! Prin asigurarea RCA a șoferului vinovat, decontare sumei aferente se va face de către asiguratorul vinovatului.
  • Mașina la schimb va fi similară cu mașina deținută (implicată în accident). Nu ai nevoie să te acomodezi cu un alt bord sau alte facilități cu care ești obișnuit.
  • Auto de înlocuire va fi într-o stare tehnică foarte bună. Firma Autonom are o flotă de peste 9000 de mașini cu vârsta medie de un an.
  • Prezență națională și în Uniunea Europeană, 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
  • Poți parcurge kilometri nelimitați pe teritoriul României.
  • Dacă reparația se prelungește peste termenul stabilit în deviz, ai posibilitatea să păstrezi mașina de înlocuire în plus față de zilele decontate de asigurator, la un cost preferențial.

Tu știai că ai acest drept prin lege? Sub 1% din șoferi știu asta. Acum ești informat. Fii un bun prieten și dă informația mai departe apropiaților tăi!

Dacă ești parte vătămată într-un accident, sună la 021 9111 și rămâi Autonom!

Sursa foto: Autonom.ro

 

Articolul precedentCristaloterapie ori simplă bijuterie
Articolul următorAi grijă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.