TERMENI ȘI CONDIȚII DE FOLOSIRE

  1. Acceptul Condițiilor De Folosire

Folosirea site-ului ViațaBateFilmul.ro este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții.

ViațaBateFilmul.ro își rezerva dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fară o înștiințare prealabilă.

Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a ViațaBateFilmul.ro iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în Romania.

  1. Dreptul De Proprietate

Articolele (texte+imagini în cadrul cărora nu se specifică altfel) publicate de ViațaBateFilmul.ro se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

Informațiile cuprinse în articolele publicate de ViațaBateFilmul.ro, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare conținute în site sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii siteului ViațaBateFilmul.ro nu au dreptul să preia, să vândă, să reproducă sau să distribuie materiale provenind din site.

Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau abonați la ViațaBateFilmul.ro, ne rezervăm dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

  1. Dreptul Bunului Simt

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest blog în limita bunului simt. Nu agreăm cenzura, dar ne rezervam dreptul de a șterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane.

Combateți ideea, nu persoana!

De asemenea, nu agream linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel, ne puteți contacta la adresa de e-mail din pagina de contact. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile care conțin linkuri de publicitate către alte produse/servicii.

  1. Acest site colectează și prelucrează date personale. Ce, cum și în ce scop aflați din pagina Politica de confidențialitate. Aveți la dispoziție și Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui blog este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate atât în pagina Termeni și Condiții de folosire, cât și în Politica de confidențialitate și Politica Cookies.