Un CV cu aptitudini te transformă într-un Înger

(sursa foto: InterComFilm)

Am completat un CV cu aptitudini foarte diverse. Sunt într-un moment de răscruce și îmi doresc o schimbare totală de ritm în viața mea.

Am apelat la o agenție de recrutare. Am vorbit cu ei și le-am spus sincer că nu știu exact ce vreau, dar simt nevoia de acțiune. M-au sfătuit să trec în CV toate abilitățile extraprofesionale dobândite. Și am avut ce să scriu. Am fost un copil hiperactiv, așa că am făcut de toate și nimic de performanță.

Mult timp am crezut că asta este un minus în pregătirea mea. Dar azi, enumerându-le, constat că fiecare activitate și-a pus amprenta asupra caracterului meu. Am făcut așa: balet, aikido, curs de chitară, parașutism, dansuri populare. Dar și tir, înot, pictură pe sticlă și curs de prim ajutor. Am participat chiar și la un triatlon.

Care a fost rezultatul acestul amalgam de activități? M-au făcut un om ambițios, o luptătoare care nu uită totuși să fie feminină. Efervescentă, ca o șampanie dulceagă.

“Ați fost recrutată de o agenție mondială de detectivi. Sunteți așteptată mâine dimineață în fața Parcului de Aventură, la ora 10. Persoana de legătură se numește John Bosley. Succes!”. Acesta este mesajul primit în această dimineață.

Sunt șocată. CV-ul meu cu aptitudini a avut efect. Mai mult, într-un domeniu neașteptat. Îmi sună cunoscut acest nume, John Bosley … Dar nu știu de unde. Poate mă lămuresc mâine.

… Mâine

O să vă spun pe scurt cum a decurs întâlnirea. Nu eram singură, ci cu încă două fete, recrutate și ele. Iar acest domn Bosley ne-a provocat să străbatem cel mai greu traseu al parcului. Ni s-a sugerat că am fi într-o competiție între noi. Dar ca să le trecem, probele ne obligau să colaborăm. Și am făcut-o, la final fiind surprinse să constatăm că am intrat pe traseu trei concurente și am ajuns la final una. Una, adică o echipă.

Asta a remarcat și John Bosley:

„Sunteți trei îngeri. Veți fi Îngerii lui Charlie !

Prea frumos să poată fi adevărat

Inevitabil, alarma ceasului a sunat. Brrrrr, a fost doar un vis… Da, Bosley din filmul cu acest nume. Un film de acțiune cu multe accente de comedie.

Până să îmi revin din dezamăgirea de nu fi fost decât un vis, dau un search cu numele filmului. Surpriză! Îngerii lui Charlie revin în forță, într-o nouă versiune, cu îngeri noi: Sabina Wilson, Jane Kano și Elena Houghlin.

Dar faptul că un CV cu aptitudini te transformă într-un Înger, poate fi adevărat dacă tu crezi în steaua ta și îți construiești din timp CV-ul.

Sau poate doriți să revedeți seria completă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.