Vineri 13, schimbă-ți optica!

vineri 13

Tremurați sau bucurați-vă: astăzi este vineri 13! O zi care generează multe superstiții. Dar care dintre ele? De ce? Și, cel mai important, aduce această zi fericire sau ghinion?

Să presupunem că vineri 13, este o zi sinistră, înconjurată de superstiții și atrăgând ghinion. Dacă preferi să crezi altfel și vrei să-ți faci ziua de vineri 13 una cu noroc, află că norocul nu poate fi forțat. Dar cu o atitudine bună și relaxată în ziua de vineri 13 îți poate aduce distracție și divertisment.

Dacă ar trebui să ne gândim la tot norocul pe care l-am avut fără să-l merităm, n-am îndrăzni să ne plângem de nenoroc. ~  Jules Renard

Înclină spre noroc 

Există câteva superstiții care îți pot aduce noroc, pe care, pentru amuzament, ai putea dori să le încerci:

  • Pășește cu dreptul (adică nu cu piciorul stâng).
  • Poartă chiloți roșii. Aparent, această culoare aduce mai mult noroc decât celelalte. Orice ai face, nu purta pantaloni verzi, pentru că norocul te va abandona.
  • Uită de curățenie. Vineri, 13, este o scuză excelentă, deoarece folosirea măturii reprezintă ghinion în această zi.

Gândește pozitiv toată ziua 

Lasă deoparte starea de spirit proastă, iritabilitatea și argumentările nesfârșite. Aceasta este ziua lucrurilor bune, gândurilor bune și a rezultatelor bune. Nu crede în ghinion, deoarece oamenii care cred în el îl atrag.

Spune-le tuturor că 13 este numărul tău norocos. Spune-le că ești încântat că vine din nou și că te aștepți ca aceasta să fie o zi minunată.

Testează-ți norocul

Fă unele lucruri care implică noroc. Cumpără un bilet de loterie sau pariază la un sport, pune pariuri cu prietenii.

Organizează ceva distractiv de făcut după muncă, studiu sau altă ocupație

Marchează ziua prin a te distra cu prietenii. Mergeți la un spectacol, ieșiți să mâncați, mergeți la un bar sau distrați-vă în aer liber. Folosiți ziua ca motiv pentru o petrecere.

Gândește-te cât de norocos ești 

Petrece un moment al zilei gândindu-te la lucrurile bune pe care le ai. Care sunt toate lucrurile pentru care ești recunoscător? Cine sunt oamenii care contează cel mai mult pentru tine? Ce nu ai schimba în viața ta pentru nimic în lume?

Asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce ți se întâmplă 

Dacă îți petreci toată ziua gândindu-te la noroc, este cel mai probabil să te înveselești și ceva cât de cât norocos se va întâmpla. Richard Wiseman, profesor de psihologie și scriitor, care a făcut un studiu despre credința în ghinion, a sugerat că, credința în superstiții ar putea fi de fapt o modalitate de a evita să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta greșeală. Deci, aceasta ar putea fi o zi bună pentru a reevalua orice superstiție în care crezi și a lua o poziție pentru a lăsa logica să-ți guverneze preocupările, mai degrabă decât frica și jumătățile de adevăr.

Norocul este de obicei rezultatul combinat al efortului și al bunului simț. Uneori oamenii aleg să vadă lucrurile ca noroc pentru că ele sunt neașteptate; Dacă viata ta este plină de evenimente neașteptate, poate că e timpul să-ți reevaluezi credulitatea.

Faptul că vineri 13 este o zi de îngrijorare, este o superstiție. Sentimentul de bine sau rău legat de această dată este o superstiție. Tu ești stăpânul destinului tău, deci folosește bunul simț pentru a-ți controla iluziile.

Dacă te urmăreşte nenorocul, e pentru că îţi lipseşte ceva; bagă de seamă ce, şi studiază jocul voinţelor vecine, pentru a-ţi strămuta cu uşurinţă sfera dincolo de hotarele nenorocului. ~ Charles Baudelaire


Articolul precedentMâncatul cu bețișoare
Articolul următorÎn tendință chiar fără competență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.