Ziua ațipirii în public – 28 februarie

Ziua ațipirii în public

Astăzi în calendarul Zilelor Internaționale amuzante, este Ziua ațipirii în public. Pentru că limba română este bogată în subtilități, nu am numit-o a dormitului în public, pentru că asta ar implica mai multe inconveniente.

Rămâi fără bani și fără telefon dacă dormi pe o bancă în parc. Treci de stația în care aveai nevoie să cobori, dacă dormi în autobuz. Poți fi concediat, dacă șeful tău nu a citit acest articol și nu știe că tu de fapt te conformai tradiției, când te-a găsit sforăind cu capul pe birou.

Această zi a fost aleasă pentru a încuraja oamenii să comunice cu natura prin somn în aer liber, în public.

Este o zi în care lumea este încurajată să tragă un pui de somn pe o pătură pe plajă, în parc, sau orice alt loc public. Este o zi benefică pentru soții care sunt nevoiți să-și însoțească soțiile și prietenele lor în lungile prospectări prin mall-uri.

Beneficii

O scurtă ațipire la timpul potrivit, îți poate asigura un impuls de energie pentru tot restul zilei. Chiar dacă nu va funcționa … cel puțin te va face să zâmbești.

O ațipire de câteva minute reîncarcă bateriile, îmbunătățind productivitatea, reducând riscurile pentru sănătate și îmbunătățind moralul.

Oriunde alegeți să ațipiți astăzi, sperăm că să fie un somn liniștit și odihnitor. Și să sperăm însă că va fi o zi cu soare.

Îți recomand ca suport o pernă decorativă pentru acest moment special.

 

A sosit seara și nu ai sărbătorit Ziua ațipirii în public? Sună-ți prietenii și organizați o petrecere în pijamale!

Cercetarea mea nu a găsit creatorul sau originea acestei zile. Când a venit vremea să o înregistreze, probabil că inițiatorul ei dormea, cel mai probabil, pe o bancă în parc.

Muzica ne motivează să facem mișcare

 

Articolul precedentZiua în care să spunem un basm – 26 februarie
Articolul următorZiua Complimentelor – 1 martie

7 COMENTARII

  1. Wow, habar n-aveam de această zi. În schimb am râs bine. Voi sărbători ziua asta la vară. Totuşi, nu puteau pune un iunie, iulie acolo? Pe 28 februarie încă sunt şanse de îngheț sau dârdâit pe iarba încă uscată. Sau pe zăpadă… băncile sunt incomode pentru ațipit. Exceptând cazurile de beție. 😂

  2. N-am știut că există o astfel de zi, dar când e vorba de dormit, zic merci și mă pun la somn. :))
    Mie îmi place super mult somnul de după-amiază, mai ales când ațipesc puțin cu ochii în soare într-o zi de weekend…ioiii, mi s-a făcut somn! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.