Ziua celor mai buni prieteni – 8 iunie

Ziua celor mai buni prieteni

În 8 iunie sărbătorim Ziua celor mai buni prieteni, o zi stabilită pentru a onora acea persoană specială pe care o numim „cel mai bun prieten”.

Cum îl recunoaștem pe cel mai bun prieten? Avem un sfat mai mult decât sugestiv, rămas de la un autor necunoscut:

Când te doare să te uiți în urmă și îți este frică să privești în față, poți să te uiți lângă tine, iar cel mai bun prieten va fi acolo.

Deși nimeni nu poate stabili cu exactitate originea Zilei celor mai buni prieteni, pare că ea a început în 2002 în Richmond, Virginia. Conform acestei povești, mai mulți artiști și muzicieni care nu întâmplător erau cei mai buni prieteni, au decis să facă o petrecere la un parc nautic local. Cu toate acestea, au vrut să facă ceva mai mult decât o petrecere între prieteni. Au vrut ceva mai mare. Au dorit o sărbătoare de proporții. Aceasta a fost momentul în care au decis să creeze Ziua celor mai buni prieteni și să îi facă publicitate printre locuitori orașului. Oricine putea invita cei mai buni prieteni să participe împreună la festivități.

Tuturor li s-a părut o idee foarte bună. Ceea ce nu știau ei atunci era că această distracție se va răspândi rapid într-una care va fi în curând sărbătorită de cei mai buni prieteni din întreaga lume.

Cum sărbătorim

În primul rând stabilește cine este cel mai bun prieten al tău. Ia legătura cu el și întâlniți-vă. Măcar pentru a-i putea spune doar atât:

„Există anumiți oameni care fac lumea un loc mai bun doar prin faptul a fi în ea. Tu ești unul dintre aceștia.”

Este o zi în care îl poți anunța cel mai bun prieten cât de mult înseamnă pentru tine. Poți profita de această zi ca să faceți ceva împreună. Până la urmă, ce bucurie ar mai fi fără să ai alături pe cel mai bun prieten?

Un alt mod de a sărbători ziua este să vedeți împreună un film sau să-l inviți la cină. De ce nu, să-i oferi celui mai bun prieten o carte.

Îți recomand chiar una, Când prietenia m-a urmat acasă de Paul Griffin.

În ceea ce privește avantajele prieteniei și modul în care aceasta ne îmbogățește viața, s-a demonstrat că ea este un sprijin social puternic. Ne stimulează, ne îmbunătățește încrederea în sine și ne crește sentimentul de apartenență și de scop. Sentimentul de prietenie este vital pentru a ne ajuta să facem față încercărilor vieții.

Viața nu ar fi la fel fără cei mai buni prieteni. Ei sunt cei pe care se poate baza pentru a fi acolo la un moment dat. Sunt cei care te iubesc și te susțin și prețuiesc, atât în momentele bune, cât și în cele rele.

Nu uita:

Un prieten este o persoană care știe totul despre tine și încă te place. – Elbert Hubbard;

Adevărata prietenie rezistă timpului, distanței și tăcerii. – Isabel Allende

Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv. – Arthur van Schendel

Cea mai frumoasă descoperire pe care o fac adevărații prieteni este că se pot dezvolta separat fără a evolua despărțiți. – Elisabeth Foley

Prietenul sigur în împrejurări nesigure se cunoaște. – Cicero

Distracție plăcută și sentimente împărtășite, vă doresc!

Articolul precedentPuterea determinării
Articolul următorArde calorii într-un mod distractiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.