Ziua ideală

Ziua ideală

Ziua ideală este motivația propusă pentru azi.

De vreme ce începem să facem ceea ce trebuie să facem, ar trebui să avem o atitudine pozitivă în legătură cu asta. Dacă începi o sarcină nouă cu capul în pământ, arăți ca un om deja învins.

Privirea sus, umerii trași înapoi – cu entuziasm, spune hotărât- Pot să o fac! Și fă-o! Doar așa visele devin realitate. Azi, este ziua ideală pentru a face un efort, a-ți asuma un risc sau a refuza să lași motive să intervină între tine și obiectivele tale.

Sunt doar două zile ale anului în care nu se poate face nimic. Una este numită ieri și alta mâine. Prin urmare, astăzi este ziua ideală pentru a iubi, a crește, a face și, în principal, a trăi. (Dalai Lama)

Oare mintea ne poate vindeca trupul? Care sunt emoţiile asociate cu starea de bine? Cum anume funcţionează înţelegerea, ca funcţie a minţii, în context medical? Există oare o fundamentare biologică a eticii? Cum ne poate ajuta ideea de moarte să înţelegem natura minţii?

Acestea sunt întrebările la care un grup de oameni de ştiinţă cunoscuţi, împreună cu Dalai Lama, au încercat să răspundă în cadrul unor întâlniri ce au avut loc la Dharamsala, India.

Pentru detalii, click pe poză

 

Articolul precedentOnna-bugeisha – femeia din clasa samurailor
Articolul următorRelația la distanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.