Ziua plimbărilor prin parc – 30 martie

Ziua plimbărilor prin parc

Astăzi sărbătorim Ziua plimbărilor prin parc. După o săptămână plină de activități, o modalitate terapeutică de relaxare ar putea fi o plimbare plăcută prin parc.

Este o modalitate excelentă de a-ți elibera mintea de stresul zilei, de a te energiza și, în același timp, de a-ți îmbunătăți sănătatea.

În timpul unei plimbări, ai posibilitatea să faci o fotografie frumoasă, să compui o poezie. Sau să ai o conversație plăcută, bucurându-te de frumusețea naturii.

O plimbare în parc va fi probabil cea mai plăcută parte a zilei. Natura este cea care vindecă totul. Nimic nu poate compensa armonia fizică și mentală pe care o dă. Sparge monotonia vieții și plimbă-te în parc pentru a respira aer proaspăt și a te relaxa.

Serbează Ziua plimbărilor prin parc în compania cuiva drag. Se va dovedi mult mai plăcut dacă ai companie.Ia-ți copilul de mână, invită un prieten sau ia câinele de lesă și plimbați-vă!

În fiecare plimbare în natură, cineva primește mult mai mult decât caută.” – John Muir

Pentru ca Ziua plimbărilor prin parc să se termine la fel de plăcut, recomand o carte deosebită:

 

O mică plimbare cu Mary Poppins  – O fantezie făcută din cele mai delicate dantele de hârtie realizate prin decupaje cu laser, o carte la fel de fascinantă ca însăși Mary Poppins

Jane și Michael Banks nu se plictisesc nicio clipă în compania guvernantei lor: un pic severă, un pic misterioasă și, cu siguranță, o mare magiciană. Alături de Mary Poppins, o simplă plimbare prin ploaie pe străzile Londrei se transformă într-o călătorie fantastică.

9 COMENTARII

  1. M-ai nimerit, sunt între muscelele argeșene. Încă nu au înflorit pomii aici, încă termometrul arată cu minus noaptea dar este frumos. Parcul rural ! Din păcate pentru puțin timp.

  2. Îmi place mult această zi! Avem lângă noi un parc superb! Ador să mă plimb cu copiii prin el. Azi nu am făcut-o, dar am stat toată ziua afară, curățând grădina, se pune? 😊

  3. Pfff! Dacă știam, astăzi făceam o plimbare în parc. Așa, am făcut o plimbare în mall să-mi caut pantofi. N-am găsit. Mâine îmi pun pantofii sport și merg în Cișmigiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.