Ziua plimbărilor prin parc – 30 martie

Ziua plimbărilor prin parc

Astăzi sărbătorim Ziua plimbărilor prin parc. După o săptămână plină de activități, o modalitate terapeutică de relaxare ar putea fi o plimbare plăcută prin parc.

Este o modalitate excelentă de a-ți elibera mintea de stresul zilei, de a te energiza și, în același timp, de a-ți îmbunătăți sănătatea.

În timpul unei plimbări, ai posibilitatea să faci o fotografie frumoasă, să compui o poezie. Sau să ai o conversație plăcută, bucurându-te de frumusețea naturii.

O plimbare în parc va fi probabil cea mai plăcută parte a zilei. Natura este cea care vindecă totul. Nimic nu poate compensa armonia fizică și mentală pe care o dă. Sparge monotonia vieții și plimbă-te în parc pentru a respira aer proaspăt și a te relaxa.

Serbează Ziua plimbărilor prin parc în compania cuiva drag. Se va dovedi mult mai plăcut dacă ai companie. Ia-ți copilul de mână, invită un prieten sau ia câinele de lesă și plimbați-vă!

În fiecare plimbare în natură, cineva primește mult mai mult decât caută.” – John Muir

Pentru ca Ziua plimbărilor prin parc să se termine la fel de plăcut, recomand o carte deosebită:

 

O mică plimbare cu Mary Poppins  – O fantezie făcută din cele mai delicate dantele de hârtie realizate prin decupaje cu laser, o carte la fel de fascinantă ca însăși Mary Poppins

Jane și Michael Banks nu se plictisesc nicio clipă în compania guvernantei lor: un pic severă, un pic misterioasă și, cu siguranță, o mare magiciană. Alături de Mary Poppins, o simplă plimbare prin ploaie pe străzile Londrei se transformă într-o călătorie fantastică.

Articolul precedentSushi, desfătare de gust și culoare
Articolul următorHai să zbori

9 COMENTARII

  1. M-ai nimerit, sunt între muscelele argeșene. Încă nu au înflorit pomii aici, încă termometrul arată cu minus noaptea dar este frumos. Parcul rural ! Din păcate pentru puțin timp.

  2. Îmi place mult această zi! Avem lângă noi un parc superb! Ador să mă plimb cu copiii prin el. Azi nu am făcut-o, dar am stat toată ziua afară, curățând grădina, se pune? 😊

  3. Pfff! Dacă știam, astăzi făceam o plimbare în parc. Așa, am făcut o plimbare în mall să-mi caut pantofi. N-am găsit. Mâine îmi pun pantofii sport și merg în Cișmigiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.